Рис для суші Oshihari 500г

Рис для суші Oshihari 500 грам
Спеціальний рис для суші - основа цієї страви, і . . фото 1

103.50 ГРН

Основна інформація

Категорія рубрики:

Борошно, крупи, сухе молоко

Вид:

Крупа

Вид крупи:

Рис

Тип:

Рис для суши

Упаковка:

Поліетиленовий пакет

Бренд:

Oshihari

Калорійність (ккал):

342

Жири:

0.1

Білки:

6.5

Вуглеводи:

79.1

Склад продукту:

Рис 100%

Вага нетто:

500

Цукор:

1.3

Калій:

0.087

Країна виробника:

В'єтнам

Умови зберігання:

При температурі от +1°C до +25°C

Харчові волокна:

0.6

Код/Артикул:

16616

Код товару:

1609977885

Опис

Рис для суші Oshihari 500 грам
Спеціальний рис для суші - основа цієї страви, і замінити його звичайними європейськими сортами, на думку експертів японської кухні, повноцінно не вийде. Тому якщо ви збираєтеся готувати суші або роли по всім правилам, без особливого суші-рису не обійтися.
Що таке суші-рис, і якими властивостями він володіє
Рис, який японські кухарі використовують для приготування суші, відрізняються від інших сортів своєю головною якістю - він володіє підвищеною клейкістю. При цьому, на відміну від звичного українським покупцям круглозернистого рису, продукт японського стандарту має ідеально рівні шліфовані зерна і відсутністю дефектів в зерні, адже від цього залежить дві основні характеристики - не злипання рисинок і при цьому хороші клейкі якості.
Рис для сущи Oshihari - це приклад якості і зразок спеціального риса для суші.
Основні корисні властивості такого рису - то, що він містить не тільки вуглеводи, а й велику кількість білка, а також вітаміни групи В і клітковину, за рахунок чого рис для суші добре перетравлюється організмом. Також до складу його входить калій, необхідний для правильного функціонування нервової системи, серця і мозку.
Калорійність суші-рису невисока - всього 342 кКал/100 грамів. При цьому поживна цінність дуже висока.
Як готувати суші-рис
Приготування цього продукту - окрема технологія в японській культурі, яка вимагає суворого дотримання. Перед тим, як готувати суші-рис, його піддають багаторазовому замочуванню в воді, яка не повинна бути занадто гарячою або холодною - в межах 30 градусів. Це потрібно для того, щоб вимити з крупи все зайве - надлишки крохмалю, забруднення, смітинки. Потрібно зробити 5-7 промивок, перш, ніж рис буде готовий для варіння. А температура води пояснюється тим, що в занадто гарячій воді рис віддасть крохмаль передчасно, і потім втратить клейкість.
Після промивання потрібно рис для суші вимочити. Прихильники традицій вважають, що для цього потрібно не менше 10-15 годин, але сучасні кухарі зазвичай обмежуються півгодинним замочуванням. Щоб не зливати воду після вимочування, потрібно відразу відміряти необхідну кількість рідини для варіння. При добре промитому суші-рисі Oshihari пропорція буде класичної - 1: 1, тобто, на склянку рису - стакан води.
Проваріть рис на великому вогні під щільною кришкою протягом 15 хвилин - за цей час рідина випарується, але самі рисинки НЕ пригорять. Щоб уникнути пригорання, вистелити дно ємності для варіння водоростями Даші Комбу. З готового рису кришку ні в якому разі знімати не можна - він повинен вистоятися ще хвилин 20 після варіння. І тільки потім кришку можна підняти, рис пересипають в дерев'яний або порцеляновий посуд дерев'яною лопаткою, і заправляють спеціальною заправкою на основі рисового оцту, солі, цукру і комбу.
Крім того, готувати правильно відварений рис на суші можна не тільки для цієї страви. З нього виходять відмінні пудинги, японські солодощі мочі, солодкі рисові кульки, які характерні для азіатської кухні.
Рис від Oshihari: як його зберігати?
Наш інтернет-магазин пропонує вам купити суші-рис від надійного виробника з В'єтнаму - компанії Oshihari. Він повністю відповідає всім вимогам японської кухні, при цьому ціна суші-рису дуже доступна. У нашому асортименті представлений цей варіант крупи для суші в зручній фасовці по 500 грамів , якої вистачить на приготування великої кількості ролів.
Поставляється рис для суші за найкращою ціною в Україні. Він упакований в міцну поліетиленову упаковку, яка зберігає продукт тривалий час. Рис зберігається при помірній вологості в сухому місці при температурі від +1 до +25 градусів. Дотримання цих умов зробить термін зберігання продукту необмеженим. Спробуйте якісний суші-рис Oshihari, і ви відчуєте справжній смак страв японської кухні.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Кунжут смажений, білий 50г. Харків. фото 1

Кунжут смажений, білий 50г

85.50 ГРН
Кунжут дуже популярна спеція східних країн. Кунжут багатий вітамінами і мінеральними речовинами, необхідними для людсько
Харків
Вермішель бобова фунчоза Fensi 500г. Харків. фото 1

Вермішель бобова фунчоза Fensi 500г

337.50 ГРН
Вермішель фунчоза (фунчеза) або скляна вермішель - дуже популярна страва у всіх азіатських країнах. Являє собою тонкі на
Харків
Рыбный соус натуральный Aroy-D 700мл (Таиланд). Харків. фото 1

Рыбный соус натуральный Aroy-D 700мл (Таиланд)

346.50 ГРН
Рибний соус дуже популярний в тайській, китайській та азіатській кухні в загальному. Має солоний смак, використовується
Харків
Кунжут чорний, смажений 90г. Харків. фото 1

Кунжут чорний, смажений 90г

157.50 ГРН
Чорний кунжут: знаменита азіатська спеція Знаменита східна пряність - кунжут - багатьом знайомий по дитячій казці про Ал
Харків
Кунжут білий, смажений 90г. Харків. фото 1

Кунжут білий, смажений 90г

139.50 ГРН
Білий кунжут - корисна східна спеція Чи знаєте ви, що кунжут - одна з найстаріших відомих людству спецій. Його батьківщи
Харків
Бобова вермішель Мунг Бін фунчеза Fensi 500г. Харків. фото 1

Бобова вермішель Мунг Бін фунчеза Fensi 500г

379.80 ГРН
Вермішель можна готувати двома способами: або просто залити окропом, або відварювати протягом 3 - 4 хвилин в підсоленій
Харків
Удон локшина пшенична Green Label 300г (Китай). Харків. фото 1

Удон локшина пшенична Green Label 300г (Китай)

169.20 ГРН
Пшенична локшина Удон Локшина удон - це азіатський аналог європейських макаронів. При цьому вона відрізняється як від єв
Харків
Гречана локшина Green Label Соба 300г. Харків. фото 1

Гречана локшина Green Label Соба 300г

158.40 ГРН
Макаронні вироби відомі по всьому світу, в тому числі і в кухні народів Азії. Але, на противагу європейським різновидам
Харків
Сухий рибний бульйон Хондаші 100г. Харків. фото 1

Сухий рибний бульйон Хондаші 100г

166.50 ГРН
Хондаші - бульйонна основа для японських страв Якщо говорити про японську кухню, то перше або друге, що спадає на думку
Харків
Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг. Харків. фото 1

Рибний бульйон сухий Хондаші Yuan Xiang 1кг

778.50 ГРН
Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє
Харків
Рибний бульйон Хондаші Yuan Xiang 500г. Харків. фото 1

Рибний бульйон Хондаші Yuan Xiang 500г

445.50 ГРН
Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє
Харків
Соус Кимчи 250мл. Харків. фото 1

Соус Кимчи 250мл

247.50 ГРН
Соус кимчи: наследие корейской кухни для каждого кулинара Корейская закуска из капусты по имени кимчи крепко завоевала м
Харків
Приправа Тогараші суха S&B 300г. Харків. фото 1

Приправа Тогараші суха S&B 300г

859.50 ГРН
Суха приправа Тогараші (Shichimi) має оригінальний склад: Перець чилі, апельсинова цедра, чорний кунжут, морські водорос
Харків
Соєва паста темна Aka Miso 200г. Харків. фото 1

Соєва паста темна Aka Miso 200г

157.50 ГРН
Паста темна соєва Aka Miso 200г Один з ключових продуктів японської кухні - це знаменита місо-паста. Продукт, виготовлен
Харків
Кунжут білий смажений 500г. Харків. фото 1

Кунжут білий смажений 500г

409.50 ГРН
Кунжут дуже популярна спеція східних країн. Кунжут багатий вітамінами і мінеральними речовинами, необхідними для людсько
Харків
Соєвий соус Кіккоман Kikkoman 500 мл. Харків. фото 1

Соєвий соус Кіккоман Kikkoman 500 мл

211.50 ГРН
Соєвий соус Kikkoman - основа східної кухні Найпопулярніший продукт кухні Південно-Східної Азії - це, звичайно ж, соєвий
Харків
Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония). Харків. фото 1

Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония)

295.00 ГРН
Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония) Лапшу Харусаме можно готовить двумя способами: или просто залить кипятко
Харків
Гостра перцева паста корейська соєва Кочудян Гочуджан Haechandle 1кг. Харків. фото 1

Гостра перцева паста корейська соєва Кочудян Гочуджан Haechandle 1кг

589.50 ГРН
Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці
Харків
Гостра корейська соєва паста Перцю Кочудян Кочуджан 1кг. Харків. фото 1

Гостра корейська соєва паста Перцю Кочудян Кочуджан 1кг

589.50 ГРН
Кочудян (червона упаковка) - найгостріша соєва паста, що визріла протягом 6 місяців. У її складі: глюкоза, рисове та пше
Харків
Корейська чилі паста перцева Hot Daesang Кочудян, Кочуджан 500г. Харків. фото 1

Корейська чилі паста перцева Hot Daesang Кочудян, Кочуджан 500г

445.50 ГРН
Паста чилі гостра корейська Гочуджан Hot Daesang - традиційна корейська паста чилі з клейким рисом та соєвими бобами, за
Харків