Соєвий соус Кіккоман Kikkoman 500 мл

Соєвий соус Kikkoman - основа східної кухні
Найпопулярніший продукт кухні Півден. . фото 1

190.00 ГРН

Основна інформація

Вид:

Соус

Вес:

500

Тип:

Соевые соусы

Упаковка:

Пластикова пляшка

Бренд:

Kikkoman

Калорійність (ккал):

73

Об'єм:

500

Білки:

10.3

Вуглеводи:

8.1

Склад продукту:

Пшениця, соєві боби, сіль, вода, бензоат натрію: менше ніж 1/10 від 1% в якості консерванту.

Цукор:

1.9

Країна виробника:

Нідерланди

Термін придатності (міс.):

18 місяців

Умови зберігання:

При температурі от +1°C до +25°C

Код/Артикул:

94767

Код товару:

1609977797

Опис

Соєвий соус Kikkoman - основа східної кухні
Найпопулярніший продукт кухні Південно-Східної Азії - це, звичайно ж, соєвий соус. Цей темний, солонуватий соус потрапив в Європу ще за часів Ост-Індійської компанії в XVIII столітті, але в нашій країні він придбав популярність тільки в останні 20 років. Зате зараз його можна зустріти на будь-якій кухні, і використовується він не тільки в східній кулінарії. Однією з найпопулярніших марок соєвого соусу є Кіккоман. І це пояснюється, перш за все, тим фактом, що компанія виробляє соус Кіккоман по стандартному рецептом, використовуючи тільки натуральні інгредієнти і природний процес сквашування грибковими культурами, що гарантує його класичний смак і органічне походження.
Соус Кіккоман: як виготовляється знаменитий соєвий соус
Спочатку соус на основі соєвих бобів створився від природної ферментації сої та риби. Згодом риба зі складу соусу зникла - адже і без неї поквашені боби надавали особливий аромат і смак будь-якої страви. Сьогодні для виробництва соєвого соусу Кіккоман використовуються виключно соєві боби, насіння пшениці та спеціальні закваски, що містять різноманітні грибкові культури.
Процес виробництва соєвого соусу відбувається в кілька етапів:
Спочатку соєві боби проходять тривале вимочування у воді;
Пшениця обсмажується і дробиться;
Замочені боби проварюються до м'якості;
Соя і пшенична крупа змішуються в співвідношенні 1:1;
Змішані інгредієнти засипаються сіллю або поливаються сольовим розчином, до них додаються закваски, після чого основа соусу настоюється протягом декількох місяців або навіть років (термін бродіння може досягати 3-х років);
Перебродивші боби з пшеницею пресуються, щоб виділити з них рідину, яка і стане соєвим соусом;
Рідка фракція соусу піддається температурній обробці, проходить через фільтри і пакується в ємності, які потім надійдуть у продаж.
В результаті такого тривалого процесу виходить насичений темно-коричневий соус з сильним запахом і солодко-солоним присмаком. При цьому в кожній країні Південно-Східної Азії є свої тонкощі рецептури, і соєві соуси мають різний в'язкістю, консистенцією і смаком. Класичним вважається соєвий соус Кіккоман, який готується за традиційним китайським способом виробництва і підходить для більшості страв японської, китайської або корейської кухні.
Користь соєвого соусу і його особливі якості
За рахунок використання бобів в складі соєвого соусу присутня достатня кількість білка - {$product.features.belki} грамів на 100 грамів продукту. Також в нього входять вуглеводи (що закономірно, адже злакова складова дуже велика), клітковина і цукор. Соєвий соус - джерело більш, ніж 20 амінокислот, а також моно - і полісахаридів. Його називають здоровою альтернативою «холестериновим» заправкам (майонезу, вершковим соусам), адже в його складі холестерину і жирів практично немає. До того ж природньоферментовані компоненти соусу з легкістю заміняють сіль і можуть використовуватися в якості замінника цієї спеції при дієтичному харчуванні. Калорійність соєвого соусу дуже мала - всього {$product.features.kkal} Ккал в 100 грамах.
В якості додаткового консерванту в соєвому соусі Кіккоман присутній бензоат натрію в незначній кількості. Це абсолютно безпечний консервант, зміст якого становить менше 1% від загального обсягу соусу. Завдяки цьому купити соус Кіккоман можуть навіть ті, хто піклується про своє здоров'я або має захворювання, при яких необхідно контролювати споживання солі. Соус Кіккоман зберігає всі корисні якості справжнього соєвого соусу і тримає світове лідерство за популярністю за рахунок свого натурального походження і точного дотримання класичної рецептури.
Де використовується соєвий соус
Відповідь на це питання дуже проста: повсюдно! Це продукт, який буде доречний в будь-якій страві, крім, хіба що, десертів, і то, в Японії з його смаком випускають навіть морозиво. Найпоширеніші варіанти використання соусу в східній культурі це:
Культура подачі суші та ролів, які прийнято вмочати в соєвий соус;
Супи і бульйони, від місо-супу і бульйону з водоростей до специфічних видів наварів на самому соєвому соусі, які дуже популярні в Японії;
Будь-які салати в азыйському і паназыйському стилі - заправка з соєвого соусу вважається найпопулярнішою для них, а комбінувати його для посилення смаку можна хоч з пастою місо, хоч з кунжутною олією або імбирною пастою;
Другі страви - ні свинина в кисло-солодкому соусі, ні локшина з куркою, ні пекінська качка без соєвого соусу не готуються. Практично всі другі страви в китайській, тайській, малайзійській, японській або в'єтнамській кухні готуються саме з ним;
Сама по собі: пляшечка соєвого соусу на столі в східному кафе - це таке ж правило, як наявність кетчупу на столі в американському бістро. І наші співвітчизники багато в чому перейняли цю ідею, адже скропити соєвим соусом можна будь-яку страву, щоб надати пікантності його смаку.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония). Харків. фото 1

Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония)

295.00 ГРН
Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония) Лапшу Харусаме можно готовить двумя способами: или просто залить кипятко
Харків
Локшина гречана Соба JinShahe 500г (Китай). Харків. фото 1

Локшина гречана Соба JinShahe 500г (Китай)

261.25 ГРН
Опис товару СОБА ЛОКША ГРЕЧНЕВА Гречана локшина є однією з основних страв традиційної японської кухні. Варто відзначити,
Харків
Гостра корейська соєва паста Перцева Кочудян Кочуджан 500 г. Харків. фото 1

Гостра корейська соєва паста Перцева Кочудян Кочуджан 500 г

355.00 ГРН
Гостра перцева паста Кочудян (Кочуджан) 500 г Кочудян (червоне паковання) — найгостра соєва паста, що визирала впродовж
Харків
Паста чили гочуджан очень острая Hot Daesang  Кочудян, Кочуджан 500г. Харків. фото 1

Паста чили гочуджан очень острая Hot Daesang Кочудян, Кочуджан 500г

355.00 ГРН
Паста чили острая корейская Гочуджан Hot Daesang - традиционная корейская паста чили с клейким рисом и соевыми бобами, з
Харків
Паста Том Кха Tom Ka Paste Lobo 400 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста Том Кха Tom Ka Paste Lobo 400 г (Таиланд)

435.00 ГРН
Паста Том Кха Lobo - одна из самых распространенных паст тайской кухни. Используется для приготовления популярного тай
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 1000 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 1000 г (Таиланд)

590.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 400 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 400 г (Таиланд)

240.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карі червона Cock Brand 1000 г (Таїланд). Харків. фото 1

Паста карі червона Cock Brand 1000 г (Таїланд)

590.00 ГРН
Паста карі червона Cock Brand — це суміш подрібнених червоного перцю чилі, часнику, цибулі шаф, лемонграсу, цедри лимона
Харків
Паста карри красная Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри красная Cock Brand 400 г

255.00 ГРН
Паста карри красная Cock Brand - это смесь измельченных красного перца чили, чеснока, лука шалот, лемонграсса, цедры лим
Харків
Паста чили острая корейская Гочуджан Sempio 1000 г. Харків. фото 1

Паста чили острая корейская Гочуджан Sempio 1000 г

585.00 ГРН
Паста чили острая корейская Гочуджан Sempio - традиционная корейская паста чили с клейким рисом и соевыми бобами, заправ
Харків
Курячий бульйон у гранулах, куряча приправа 1кг (Китай). Харків. фото 1

Курячий бульйон у гранулах, куряча приправа 1кг (Китай)

975.00 ГРН
Для приготування багатьох азіатських страв та соусів обов'язковим інгредієнтом є курячий порошок, який широко використов
Харків
Паста карри Матсаман Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри Матсаман Cock Brand 400 г

275.00 ГРН
Паста Массаман карри - наименее острая паста карри, сододко-соленая и пряная. Содержит в своем составе сушеные красные ч
Харків
Локшина Пад Тай свіжа Unifood 200 г. Харків. фото 1

Локшина Пад Тай свіжа Unifood 200 г

75.00 ГРН
Локшина Пад Тай свіжа - різновид японської пасти з пшеничного борошна. Це товсті спагетті, які добре поєднуються як із г
Харків
Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г. Харків. фото 1

Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г

75.00 ГРН
Локшина швидкого приготування Том Ям - дуже смачна, ароматна страва швидкого приготування з сушеними креветками, пружною
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 50 г

83.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавл
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 50 г

83.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 1000г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 1000г

590.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 400 г

240.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Рибний соус Squid Brand 4500мл (Таїланд). Харків. фото 1

Рибний соус Squid Brand 4500мл (Таїланд)

1 150.00 ГРН
Соус рибний Squid Brand - соус отриманий, як правило, з дрібної ферментованої риби, зазвичай з анчоусів. Має специфічний
Харків
Соус устричний Panda Brand Lee Kum Kee Premium 2270 г. Харків. фото 1

Соус устричний Panda Brand Lee Kum Kee Premium 2270 г

970.00 ГРН
Устричний соус Panda Brand — соус виготовлений із вибраних вустричних екстрактів, популярний у країнах Південно-Східної
Харків