Соєвий соус Кіккоман Kikkoman 500 мл

Соєвий соус Kikkoman - основа східної кухні
Найпопулярніший продукт кухні Півден. . фото 1

211.50 ГРН

Основна інформація

Вид:

Соус

Вес:

500

Тип:

Соевые соусы

Упаковка:

Пластикова пляшка

Бренд:

Kikkoman

Калорійність (ккал):

73

Об'єм:

500

Білки:

10.3

Вуглеводи:

8.1

Склад продукту:

Пшениця, соєві боби, сіль, вода, бензоат натрію: менше ніж 1/10 від 1% в якості консерванту.

Цукор:

1.9

Країна виробника:

Нідерланди

Термін придатності (міс.):

18 місяців

Умови зберігання:

При температурі от +1°C до +25°C

Код/Артикул:

94767

Код товару:

1609977797

Опис

Соєвий соус Kikkoman - основа східної кухні
Найпопулярніший продукт кухні Південно-Східної Азії - це, звичайно ж, соєвий соус. Цей темний, солонуватий соус потрапив в Європу ще за часів Ост-Індійської компанії в XVIII столітті, але в нашій країні він придбав популярність тільки в останні 20 років. Зате зараз його можна зустріти на будь-якій кухні, і використовується він не тільки в східній кулінарії. Однією з найпопулярніших марок соєвого соусу є Кіккоман. І це пояснюється, перш за все, тим фактом, що компанія виробляє соус Кіккоман по стандартному рецептом, використовуючи тільки натуральні інгредієнти і природний процес сквашування грибковими культурами, що гарантує його класичний смак і органічне походження.
Соус Кіккоман: як виготовляється знаменитий соєвий соус
Спочатку соус на основі соєвих бобів створився від природної ферментації сої та риби. Згодом риба зі складу соусу зникла - адже і без неї поквашені боби надавали особливий аромат і смак будь-якої страви. Сьогодні для виробництва соєвого соусу Кіккоман використовуються виключно соєві боби, насіння пшениці та спеціальні закваски, що містять різноманітні грибкові культури.
Процес виробництва соєвого соусу відбувається в кілька етапів:
Спочатку соєві боби проходять тривале вимочування у воді;
Пшениця обсмажується і дробиться;
Замочені боби проварюються до м'якості;
Соя і пшенична крупа змішуються в співвідношенні 1:1;
Змішані інгредієнти засипаються сіллю або поливаються сольовим розчином, до них додаються закваски, після чого основа соусу настоюється протягом декількох місяців або навіть років (термін бродіння може досягати 3-х років);
Перебродивші боби з пшеницею пресуються, щоб виділити з них рідину, яка і стане соєвим соусом;
Рідка фракція соусу піддається температурній обробці, проходить через фільтри і пакується в ємності, які потім надійдуть у продаж.
В результаті такого тривалого процесу виходить насичений темно-коричневий соус з сильним запахом і солодко-солоним присмаком. При цьому в кожній країні Південно-Східної Азії є свої тонкощі рецептури, і соєві соуси мають різний в'язкістю, консистенцією і смаком. Класичним вважається соєвий соус Кіккоман, який готується за традиційним китайським способом виробництва і підходить для більшості страв японської, китайської або корейської кухні.
Користь соєвого соусу і його особливі якості
За рахунок використання бобів в складі соєвого соусу присутня достатня кількість білка - {$product.features.belki} грамів на 100 грамів продукту. Також в нього входять вуглеводи (що закономірно, адже злакова складова дуже велика), клітковина і цукор. Соєвий соус - джерело більш, ніж 20 амінокислот, а також моно - і полісахаридів. Його називають здоровою альтернативою «холестериновим» заправкам (майонезу, вершковим соусам), адже в його складі холестерину і жирів практично немає. До того ж природньоферментовані компоненти соусу з легкістю заміняють сіль і можуть використовуватися в якості замінника цієї спеції при дієтичному харчуванні. Калорійність соєвого соусу дуже мала - всього {$product.features.kkal} Ккал в 100 грамах.
В якості додаткового консерванту в соєвому соусі Кіккоман присутній бензоат натрію в незначній кількості. Це абсолютно безпечний консервант, зміст якого становить менше 1% від загального обсягу соусу. Завдяки цьому купити соус Кіккоман можуть навіть ті, хто піклується про своє здоров'я або має захворювання, при яких необхідно контролювати споживання солі. Соус Кіккоман зберігає всі корисні якості справжнього соєвого соусу і тримає світове лідерство за популярністю за рахунок свого натурального походження і точного дотримання класичної рецептури.
Де використовується соєвий соус
Відповідь на це питання дуже проста: повсюдно! Це продукт, який буде доречний в будь-якій страві, крім, хіба що, десертів, і то, в Японії з його смаком випускають навіть морозиво. Найпоширеніші варіанти використання соусу в східній культурі це:
Культура подачі суші та ролів, які прийнято вмочати в соєвий соус;
Супи і бульйони, від місо-супу і бульйону з водоростей до специфічних видів наварів на самому соєвому соусі, які дуже популярні в Японії;
Будь-які салати в азыйському і паназыйському стилі - заправка з соєвого соусу вважається найпопулярнішою для них, а комбінувати його для посилення смаку можна хоч з пастою місо, хоч з кунжутною олією або імбирною пастою;
Другі страви - ні свинина в кисло-солодкому соусі, ні локшина з куркою, ні пекінська качка без соєвого соусу не готуються. Практично всі другі страви в китайській, тайській, малайзійській, японській або в'єтнамській кухні готуються саме з ним;
Сама по собі: пляшечка соєвого соусу на столі в східному кафе - це таке ж правило, як наявність кетчупу на столі в американському бістро. І наші співвітчизники багато в чому перейняли цю ідею, адже скропити соєвим соусом можна будь-яку страву, щоб надати пікантності його смаку.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония). Харків. фото 1

Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония)

295.00 ГРН
Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония) Лапшу Харусаме можно готовить двумя способами: или просто залить кипятко
Харків
Гостра перцева паста корейська соєва Кочудян Гочуджан Haechandle 1кг. Харків. фото 1

Гостра перцева паста корейська соєва Кочудян Гочуджан Haechandle 1кг

589.50 ГРН
Паста Кочудян (Гочуджан) – один із основних компонентів корейської кухні. Вважається, що її почали виробляти наприкінці
Харків
Гостра корейська соєва паста Перцю Кочудян Кочуджан 1кг. Харків. фото 1

Гостра корейська соєва паста Перцю Кочудян Кочуджан 1кг

589.50 ГРН
Кочудян (червона упаковка) - найгостріша соєва паста, що визріла протягом 6 місяців. У її складі: глюкоза, рисове та пше
Харків
Корейська чилі паста перцева Hot Daesang Кочудян, Кочуджан 500г. Харків. фото 1

Корейська чилі паста перцева Hot Daesang Кочудян, Кочуджан 500г

445.50 ГРН
Паста чилі гостра корейська Гочуджан Hot Daesang - традиційна корейська паста чилі з клейким рисом та соєвими бобами, за
Харків
Паста Том Ям Lobo 400 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста Том Ям Lobo 400 г (Таиланд)

337.50 ГРН
Том Ям Lobo - паста для приготовления самого известного тайского супа Том Ям. С помощью пасты Tom Yum Lobo Вы с легкость
Харків
Паста Том Кха Tom Ka Paste Lobo 400 г (Таїланд). Харків. фото 1

Паста Том Кха Tom Ka Paste Lobo 400 г (Таїланд)

445.50 ГРН
Паста Том Кха Lobo – одна з найпоширеніших паст тайської кухні. Використовується для виготовлення популярного тайського
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 1000 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 1000 г (Таиланд)

531.00 ГРН
зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отличие от дру
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 400 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 400 г (Таиланд)

319.50 ГРН
зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отличие от дру
Харків
Паста карі червона Cock Brand 1000 г (Таїланд). Харків. фото 1

Паста карі червона Cock Brand 1000 г (Таїланд)

531.00 ГРН
Паста карі червона Cock Brand — це суміш подрібнених червоного перцю чилі, часнику, цибулі шаф, лемонграсу, цедри лимона
Харків
Паста карри красная Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри красная Cock Brand 400 г

319.50 ГРН
Паста карри красная Cock Brand - это смесь измельченных красного перца чили, чеснока, лука шалот, лемонграсса, цедры лим
Харків
Корейська перцева паста Кочудян (Гочуджан) Daesang 200г. Харків. фото 1

Корейська перцева паста Кочудян (Гочуджан) Daesang 200г

229.50 ГРН
Гостра корейська соєва паста Перцева Гочуджан Daesang 200г (Корея) Кочудян (червона упаковка) - найгостріша соєва паста,
Харків
Курячий бульйон у гранулах, куряча приправа 1кг (Китай). Харків. фото 1

Курячий бульйон у гранулах, куряча приправа 1кг (Китай)

1 129.50 ГРН
Для приготування багатьох азіатських страв та соусів обов'язковим інгредієнтом є курячий порошок, який широко використов
Харків
Паста каррі Матсаман Cock Brand 1кг. Харків. фото 1

Паста каррі Матсаман Cock Brand 1кг

531.00 ГРН
Паста Массаман каррі - найменш гостра паста карри, сододко-солона та пряна. Містить в своєму складі сушені червоні чілі
Харків
Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г. Харків. фото 1

Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г

70.20 ГРН
Локшина швидкого приготування Том Ям - дуже смачна, ароматна страва швидкого приготування з сушеними креветками, пружною
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 50 г

130.50 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавл
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 50 г

130.50 ГРН
зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отличие от дру
Харків
Паста карри красная Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри красная Cock Brand 50 г

130.50 ГРН
Паста карри красная Cock Brand - это смесь измельченных красного перца чили, чеснока, лука шалот, лемонграсса, цедры лим
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 1000г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 1000г

531.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 400 г

319.50 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Рибний соус Squid Brand 4500мл (Таїланд). Харків. фото 1

Рибний соус Squid Brand 4500мл (Таїланд)

1 305.00 ГРН
Соус рибний Squid Brand - соус отриманий, як правило, з дрібної ферментованої риби, зазвичай з анчоусів. Має специфічний
Харків