Скільки оголошень можна подати одному користувачеві?

Ви можете подати необмежену кількість оголошень про різні товари чи послуги, проте в одному «Профілі» одночасно активних оголошень може бути не більше 100. Збільшити кількість активних оголошень можна за допомогою придбання «Бізнес-пакету».

Чи треба вказувати номер телефону при подачі оголошення?

Якщо Ви зареєструвалися на сайті OBYAVA.ua, то при розміщенні оголошення (або редагуванні раніше поданого) поле «Номер телефону» буде заповнено автоматично. В якості альтернативного зв'язку Ви можете вказати ще до 7 додаткових телефонів, прописавши їх в «Профілі».

На якій позиції в рубриці знаходиться моє оголошення?

Позиції оголошень, які Ви розмістили на сайті OBYAVA.ua, можна подивитися в «Профілі» в розділі «Мої оголошення» навпроти кожного оголошення в правому верхньому кутку «Позиція в рубриці».

Де подивитися кількість переглядів оголошення?

Ви можете дізнатися кількість переглядів оголошення на сторінці «Мої оголошення» в Профілі, напроти кожного оголошення в правому верхньому кутку «Перегляди».

На який термін розміщується оголошення?

Оголошення розміщується на 60 днів. Після закінчення терміну розміщення оголошення перестає відображатися на сайті та переходить у розділ «Архівні» у Вашому «Профілі». Якщо оголошення продовжує залишатися актуальним, Ви можете активувати його заново або подати нове оголошення про даний товар, послугу або роботу.

Чи є редагування оголошення платним?

Ви можете відредагувати оголошення безкоштовно, вибравши функцію «Виправити» на сторінці «Мої оголошення». Всі раніше застосовані до оголошення додаткові послуги продовжать свою дію й після редагування.

Чому на сайті не з'явилося щойно розміщене оголошення?

Кожне подане оголошення проходить перевірку і з'являється в результатах пошуку на сайті не відразу, а протягом 30 хвилин після розміщення. Щоби переконатися, що оголошення розміщене на сайті, зайдіть на сторінку «Мої оголошення», відсортувавши показ оголошень із зазначенням «На модерації».

Як додати оголошення в обране?

Вибрані оголошення – це оголошення, які Вас зацікавили і збережені для подальшого швидкого доступу до них. Відмічені Вами оголошення зберігаються в папці «Вибрані оголошення», в яку можна перейти, натиснувши на «Профіль» (у правому верхньому кутку). Або ж перейти туди з «Профілю», натиснувши на панелі значок сердечка.


Якщо Вас зацікавило оголошення, і Ви хочете швидко знайти це оголошення пізніше, натисніть на сердечко на сторінці оголошення (над основними характеристиками). Всі вибрані оголошення будуть відображатися в «Профілі» у «Вибраних оголошеннях».


Якщо після натискання на оголошення на сторінці «Вибрані оголошення» Ви потрапляєте на сторінку результатів пошуку, це означає, що власник оголошення вже зняв його з публікації.


Щоб видалити оголошення зі списку «Вибрані оголошення», зміст якого вже не актуальний для Вас, достатньо натиснути на сердечко напроти цього оголошення. Для видалення всіх оголошень зі списку «Вибрані оголошення», зміст яких вже не актуальний для Вас, натисніть кнопку «Видалити все».

Чому не зберігаються зміни при редагуванні оголошення?

Можливо, проблема в налаштуваннях вашого браузера. Переконайтеся, що у вас встановлена остання версія браузера; видаліть cookies і кеш в налаштуваннях браузера; перевірте, чи включений JavaScript. Також спробуйте відредагувати оголошення, використовуючи інший браузер.

Як змінити місце розташування і категорію оголошення?

Змінити категорію, підкатегорію і місто після подачі оголошення не можна. Будь ласка, вказуйте дані коректно при розміщенні оголошення. Якщо Ви розмістили оголошення в невідповідну рубрику, воно не буде розміщено і Ви отримаєте від модератора повідомлення про відмову розміщення. У цьому випадку Вам доведеться подати оголошення заново.

У чому різниця між зняттям оголошення з публікації і його видаленням?

Якщо ви знімаєте оголошення з публікації, його можна активувати в «Профілі», і воно знову буде відображатися на сайті. Після видалення оголошення ні власник оголошення, ні служба технічної підтримки сайту не зможуть відновити оголошення.

Як видалити свій аккаунт?

Самостійно видалити свій аккаунт користувач не може. Для цього необхідно звернутися
в службу підтримки сайту OBYAVA.ua і заблокувати його.


Блокування можливе тільки в тому випадку, якщо в користувача нема активних оголошень та оголошень в архіві.