Соєва паста темна Aka Miso 200г

Паста темна соєва Aka Miso 200г
Один з ключових продуктів японської кухні - це з. . фото 1

195.00 ГРН

Основна інформація

Вид:

Соус

Країна виробник:

Китай

Тип:

Соевые пасты

Вес упаковки:

0.2

Упаковка:

Пластикова банка

Бренд:

JnP

Калорійність (ккал):

168

Жири:

5.1

Білки:

11.4

Вуглеводи:

18.9

Склад продукту:

Соєві боби, рис, вода, екстракт морських водоростей

Вага нетто:

200

Країна виробника:

Китай

Термін придатності (міс.):

24 місяця

Умови зберігання:

При температурі от +1°C до +25°C

Код/Артикул:

14334

Код товару:

1609977818

Опис

Паста темна соєва Aka Miso 200г
Один з ключових продуктів японської кухні - це знаменита місо-паста. Продукт, виготовлений з перебродивших бобів, став мало не культовим серед поціновувачів японської кулінарії, до того ж соєва паста володіє безліччю корисних властивостей і може стати ключем до вашого здоров'я при правильній організації її вживання.
Що таке місо-паста, і як її правильно готують
Місо - специалитет Японії, такий же, як пармезан для Італії чи фуа-гра для Франції. Це пастообразна однорідна суміш бежевого або більш темного відтінку, яка використовується в їжу одночасно, як приправа, і як один з основних інгредієнтів. Для приготування місо пасти використовуються всі ті ж боби, що і для соєвого соусу. Більш того, якщо заготовку для місо-пасти довше витримувати в заквашеному вигляді, саме соєвий соус і стане продуктом її віджиму. Але для класичної місо стільки часу не знадобиться.
У процесі приготування соєвої пасти місо соєві боби проходять процес окислення, начебто сквашування капусти, за допомогою спеціальних грибків. При цьому перші квашені боби з'явилися в японській культурі більше трьох тисяч років, і з тих пір міцно влаштувалися в раціоні японців. За рахунок ферментації боби стають м'якими, збагачуються корисними вітамінами і мікроелементами, але найважливішим фактором стає їх незвичайний солонуватий смак і яскравий, стійкий аромат, характерний для місо.
Крім самих соєвих бобів до складу пасти входить зерновий каталізатор бродіння (найчастіше рис, але існують пасти і з додаванням ячменю, гречаної крупи, пшениці, кукурудзи і навіть нуту), а також морська сіль і екстракт водоростей, який додає нотку пікантності пасті. Залежно від часу ферментації пасти поділяють на світлу (з терміном бродіння до 1,5 років) і темну (боби якої бродили більше 3-х років).
Темна паста акамісо використовується при приготуванні різних страв, в тому числі і знаменитого місо-супу.
Які страви готують з темною місо-пастою
За рахунок свого насиченого смаку паста бобова акамісо активно використовується в якості приправи:
Для супів місосіру - а без цього блюда не обходиться жоден прийом їжі у японців;
Як пасти для бутербродів - солоний інтенсивний смак темного місо відмінно підходить для закусочних сендвічів;
Насичені супи-рагу з безліч інгредієнтів тільки виграють при додаванні місо-пасти;
Онігірі - закуски-кульки з рису з начинкою також готуються з місо-пастою;
Маринад для м'яса на основі соєвої пасти - це спосіб отримати смачне і дуже ароматне м'ясне блюдо;
Місо-паста - це універсальний напівфабрикат на кожен день: змішайте її з лимонним соком - і готова заправка для салатів, додайте замість приправи - і страва заграє виразними японськими фарбами, а ложка місо-пасти, розчинена в гарячій воді - це прекрасний бульйон, незрівняний з бульйонними кубиками або супами з пакетика.
Корисні властивості темної місо-пасти
Купити місо пасту варто не тільки для кулінарних шедеврів, а й для свого здоров'я. Лікарі довели її корисні властивості:
Захист від радіонуклідів: саме завдяки пасті місо і супів з нею безліч постраждалих від ядерних вибухів в Хіросімі і Нагасакі зберегли життя і поправили здоров'я.
Місо - альтернатива м'ясу за вмістом вітаміну В12. Довголіття ченців-буддистів пов'язують саме з щоденним споживанням пасти з бобів.
Цей продукт - визнана панацея від кишкової інтоксикації. Супи з місо в Японії - це народний засіб від похмілля і харчових отруєнь.
Багаті боби місо кальцієм, калієм, фосфором, марганцем і міддю. Крім того, вони містять велику кількість білка при малій кількості жирів. Калорійність акамісо - всього {$product.features.kkal} кКал на 100 грамів, при цьому насититися нею можна навіть при невеликій кількості продукту. Для того, щоб отримати всю денну норму корисних речовин, лікарі рекомендують з'їдати по одній столовій ложці місо-пасти в день. І в цьому, як стверджують вчені, криється секрет японського довголіття.
Акамісо в інтернет-магазині «Сезам»
Незважаючи на свою екзотичність, темна паста місо завойовує популярність і в нашій країні. Купити місо пасту тривалої ферментації ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо зручну упаковку пасти з поквашених бобів з довгої витримкою об'ємом 200 грамів.
Паста Aka Miso виготовлена в Китаї за традиційною рецептурою з використанням рису і водоростей. Вона може зберігатися при температурі від +1 до +25 градусів і точно не зіпсується - цей смачний продукт ви напевно з'їсте відразу ж!

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Кунжут білий смажений 500г. Харків. фото 1

Кунжут білий смажений 500г

380.00 ГРН
Кунжут дуже популярна спеція східних країн. Кунжут багатий вітамінами і мінеральними речовинами, необхідними для людсько
Харків
Соєвий соус Кіккоман Kikkoman 500 мл. Харків. фото 1

Соєвий соус Кіккоман Kikkoman 500 мл

190.00 ГРН
Соєвий соус Kikkoman - основа східної кухні Найпопулярніший продукт кухні Південно-Східної Азії - це, звичайно ж, соєвий
Харків
Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония). Харків. фото 1

Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония)

295.00 ГРН
Лапша крахмальная Харусаме Malony 500г (Япония) Лапшу Харусаме можно готовить двумя способами: или просто залить кипятко
Харків
Локшина гречана Соба JinShahe 500г (Китай). Харків. фото 1

Локшина гречана Соба JinShahe 500г (Китай)

261.25 ГРН
Опис товару СОБА ЛОКША ГРЕЧНЕВА Гречана локшина є однією з основних страв традиційної японської кухні. Варто відзначити,
Харків
Гостра корейська соєва паста Перцева Кочудян Кочуджан 500 г. Харків. фото 1

Гостра корейська соєва паста Перцева Кочудян Кочуджан 500 г

355.00 ГРН
Гостра перцева паста Кочудян (Кочуджан) 500 г Кочудян (червоне паковання) — найгостра соєва паста, що визирала впродовж
Харків
Паста чили гочуджан очень острая Hot Daesang  Кочудян, Кочуджан 500г. Харків. фото 1

Паста чили гочуджан очень острая Hot Daesang Кочудян, Кочуджан 500г

355.00 ГРН
Паста чили острая корейская Гочуджан Hot Daesang - традиционная корейская паста чили с клейким рисом и соевыми бобами, з
Харків
Паста Том Кха Tom Ka Paste Lobo 400 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста Том Кха Tom Ka Paste Lobo 400 г (Таиланд)

435.00 ГРН
Паста Том Кха Lobo - одна из самых распространенных паст тайской кухни. Используется для приготовления популярного тай
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 1000 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 1000 г (Таиланд)

590.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 400 г (Таиланд). Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 400 г (Таиланд)

240.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карі червона Cock Brand 1000 г (Таїланд). Харків. фото 1

Паста карі червона Cock Brand 1000 г (Таїланд)

590.00 ГРН
Паста карі червона Cock Brand — це суміш подрібнених червоного перцю чилі, часнику, цибулі шаф, лемонграсу, цедри лимона
Харків
Паста карри красная Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри красная Cock Brand 400 г

255.00 ГРН
Паста карри красная Cock Brand - это смесь измельченных красного перца чили, чеснока, лука шалот, лемонграсса, цедры лим
Харків
Паста чили острая корейская Гочуджан Sempio 1000 г. Харків. фото 1

Паста чили острая корейская Гочуджан Sempio 1000 г

585.00 ГРН
Паста чили острая корейская Гочуджан Sempio - традиционная корейская паста чили с клейким рисом и соевыми бобами, заправ
Харків
Курячий бульйон у гранулах, куряча приправа 1кг (Китай). Харків. фото 1

Курячий бульйон у гранулах, куряча приправа 1кг (Китай)

975.00 ГРН
Для приготування багатьох азіатських страв та соусів обов'язковим інгредієнтом є курячий порошок, який широко використов
Харків
Паста карри Матсаман Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри Матсаман Cock Brand 400 г

275.00 ГРН
Паста Массаман карри - наименее острая паста карри, сододко-соленая и пряная. Содержит в своем составе сушеные красные ч
Харків
Локшина Пад Тай свіжа Unifood 200 г. Харків. фото 1

Локшина Пад Тай свіжа Unifood 200 г

75.00 ГРН
Локшина Пад Тай свіжа - різновид японської пасти з пшеничного борошна. Це товсті спагетті, які добре поєднуються як із г
Харків
Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г. Харків. фото 1

Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г

75.00 ГРН
Локшина швидкого приготування Том Ям - дуже смачна, ароматна страва швидкого приготування з сушеними креветками, пружною
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 50 г

83.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавл
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 50 г

83.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 1000г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 1000г

590.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 400 г

240.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків