545.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Супы, бульоны
Тип:
Бульоны
Вес:
500
Упаковка:
Пакет з фольги
Бренд:
San Ying
Калорійність (ккал):
192
Жири:
0.6
Білки:
17.5
Вуглеводи:
29
Склад продукту:
Сіль кухонна, глюкоза, жріжджі, рибний екстракт 5%, моносодіум глутамат, нуклуїнова кислота.
Вага нетто:
500
Натрій:
0.017
Країна виробника:
Китай
Термін придатності (міс.):
12 місяців
Умови зберігання:
При температурі от +1°C до +25°C
Код/Артикул:
17925
Код товару:
1609977823
Опис
Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди дасі: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або грибів шиітаке.
Дасі є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.
Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами:
Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.
Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.
Основу дасі, що надає японським стравам неповторний смак, традиційно становить стружка тунця боніто (кацуобус) або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.