125.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Уксус
Тип:
Рисовый уксус
Объем:
250
Упаковка:
Пластикова пляшка
Бренд:
Mizkan
Калорійність (ккал):
27
Об'єм:
250
Жири:
0.5
Білки:
0.5
Вуглеводи:
2.6
Склад продукту:
Спиртовий оцет, рисовий оцет, вода, цукор, сіль, патока
Країна виробника:
Великобританія
Умови зберігання:
При температурі от +1°C до +25°C
Код/Артикул:
6981
Код товару:
1609977837
Опис
Рисовий оцет Міцукан - ароматне доповнення до ваших страв
Рисовий оцет - неодмінний атрибут при приготуванні класики японської кухні - суші та ролів. Але його завдання набагато ширше, ніж просто служити рисової добавкою, адже в Японії і країнах Південно-Східної Азії цей оцет додають до багатьох страв.
А якщо говорити про знак якості, то саме оцет Міцукан вважається еталонним продуктом, на який рівняються великі і дрібні виробники продуктів східної кухні по всьому світу.
Міцукан: історія бренду довжиною в століття
Як і багато видів бізнесу в Японії, «Міцукан» - компанія з історією, яка налічує сторіччя. Вона була заснована в 1804 році в японському містечку Хандо, і за 170 років встигла з локальної компанії вирости в транснаціональну корпорацію, яка поступово викупила цілий ряд інших дрібних виробництв, причому не тільки в Японії, але і в США. Зараз «Міцукан» з назви компанії перетворився на справжній бренд, яким нерідко називають рисовий оцет в принципі, але саме оцет рисовий Міцукан має ніжний і тонким ароматом, особливим смаком, які не характерні для соусів китайського або тайського виробництва.
Корисні властивості оцту Міцукан
У рисовому оцті Міцукан за рахунок особливої рецептури, в якій використовуються тільки неочищені і нешліфовані сорти рису, зберігається більше 20 амінокислот, які сприяють швидкому відновленню організму після хвороб і травм, прискорюють обмінні процеси організму і допомагають виробляти енергію.
Крім того, в його складі є:
Легкозасвоюваний кальцій;
Велика кількість калію;
Фосфор.
Оцет для суші від «Міцукан» сприяє гарному травленню, а також допомагає знизити поживну цінність страв, тому його нерідко рекомендують дієтологи в якості корисної добавки до раціону. При цьому рисовий оцет - продукт ніжний, з помірною кислотністю, на відміну від занадто різких і небезпечних для шлунка столового, яблучного або винного оцтів. Додатково медики відзначають благотворний вплив рисового оцту на очистку судин від холестеринових бляшок. Все це в комплексі робить рисовий оцет цілком дієтичним і здоровим продуктом, який не робить шкідливого впливу на шлунково-кишкового тракту.
Що готувати з рисовим оцтом Міцукан
Класика жанру - оцет для суші. Його змішують з Міріном, водоростями комбу, сіллю і цукром, після чого втручаються в готовий зварений рис - так він набуває клейкість і крихкість, отримує аромат і смак, які особливо цінуються в суші і ролах. Також рисовий оцет використовується для маринадів риби і м'яса, входить до складу салатних заправок. З його допомогою можна замаринувати гриби або овочі для створення легких закусок в східному стилі, а можна замінити їм звичайний оцет і спробувати класичні страви європейської кухні в новій інтерпретації. До речі, рисовий оцет - чудовий консервант, з яким ви можете спробувати приготувати «довгограючі» страви, в тому числі замаринувати рибу або гриби муер, зробити соління в азіатському стилі.
До речі, саме рисовий оцет Міцукан входить до складу інших діпов і соусів - в тому числі, теріякі, хойсін, соусу sweet chilly.
Рисовий оцет Міцукан - ексклюзив в магазині «Суші Повар»
В асортименті нашого інтернет-магазину є оригінальний оцет Міцукан, купити який можна недорого, всього за {$price} за пляшку об'ємом 250 мл. Справжній оцет Міцукан вироблений за особливим рецептом, він відрізняється світлим кольором і яскравим ароматом. До складу оригінального Міцукан входять як рисова основа, так і тростинний коричневий цукор, дистильований оцет, сироп кукурудзи і фруктоза. Виготовляється цей рисовий оцет на одному з підрозділів корпорації «Міцукан» в США.
Зберігати його можна запросто в холодильнику або темному прохолодному місці при температурі до +25.