481.50 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Сахар
Вес:
1000
Упаковка:
Пакет
Тип сахара:
Тростниковый коричневый
Форма выпуска:
В пакетиках
Код/Артикул:
1V80061
Код товару:
1350547624
Опис
Тростинний коричневий цукор 100% натуральний DUONG 200г (В'єтнам).
Пр-В'єтнам. Ідеальний для кави. Надає чаю неповторний аромат і смак.
Коричневий цукор виходить тільки з очерету – це продукт, що не пройшов технологію особливої переробки і очищення. І навіть не очищений, він солодкий, має приємний аромат меліси. Коричневому золотистого кольору продукт зобов'язаний патоці, яка залишається на кристалах.
Як отримують цукор з тростини? Спочатку рослину збирають руками або за допомогою сільгоспмашин. Потім стебла, розрізають на шматки і перевозяться на переробний завод. Там їх дрібно — дрібно подрібнюють і отримують сік.
Далі йде досить складна технологія переробки соку: його піддають нагріванню, пропускають через випарники, і внаслідок обробки починають утворюватися цукрові кристали. Вони готові до вживання в якості підсолоджувача і мають коричневий колір завдяки патоці.
Користь тростинного цукру в кубиках
Продукт має масу конкурентних переваг. Він проходить куди менш значиму обробку, ніж білий цукор. За рахунок цього він зберігає в собі більше корисних і цінних мікроелементів, вітамінів, у тому числі і групи В. Коричневий колір пояснюється збереженням після обробки патоки, огортаючої кристали цукру. Саме в ній міститься більшість корисних речовин. Цим же пояснюється підвищена вартість продукту. Хоча тростинний цукор в кубиках коштує ненабагато дорожче стандартного аналога.
Тростинний цукор відрізняється підвищеним вмістом калію. Також ви виявите в ньому магній і залізо. Додайте до них натрій, фосфор, кальцій і цинк. Далеко не кожен продукт може похвалитися таким багатим складом. Вживаючи тростинний цукор в кубиках з невеликою регулярністю і періодичністю, ви помітно поліпшити функції печінки і селезінки.
Нарешті, ще одне достоїнство продукту полягає в тому, що він сприяє зміні смаку страв. З цієї причини він так любимо кулінарами при приготуванні кексів, булочок, тістечок і пудингів.