Кокосова стружка 100 г Ямуна (Я00051)

Кокосова стружка
 
Кокосову стружку можна використовувати як кондитерську прикра. . фото 1

30.00 ГРН

Основна інформація

Тип:

Другой

Країна виробник:

Україна

Вес:

100

Фасовка:

Пакет

Тип:

Стружка кокосова

Код/Артикул:

00051

Код товару:

1044275493

Опис

Кокосова стружка

Кокосову стружку можна використовувати як кондитерську прикрасу або як наповнювач для тіста, кремів, глазурі, морозива, різних десертів і т. ін. Завдяки кокосовій стружці Ваші кондитерські вироби будуть не лише красиво виглядати, але й матимуть екзотичний смак і аромат тропічних кокосів.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Кокосова стружка 25г Ямуна (Я00043). Рівне. фото 1

Кокосова стружка 25г Ямуна (Я00043)

10.00 ГРН
Кокосова стружка в асортименті 7 кольорів та асорті Кокосову стружку можна використовувати як кондитерську прикрасу або
Рівне
Сода  500гр. Ямуна (Я00040). Рівне. фото 1

Сода 500гр. Ямуна (Я00040)

25.00 ГРН
Вигідна упаковка соди харчової 500 г Сода харчова вокористовується як самостійний розпушувач тіста. З содою "Ямуна" ваша
Рівне
Сода харчова 300 г Ямуна (Я00039). Рівне. фото 1

Сода харчова 300 г Ямуна (Я00039)

20.00 ГРН
Вигідна упаковка соди харчової 300 г Сода харчова вокористовується як самостійний розпушувач тіста. З содою "Ямуна" ваша
Рівне
Сухарі панірувальн( коробка) 130 гр.Ямуна (Я00037). Рівне. фото 1

Сухарі панірувальн( коробка) 130 гр.Ямуна (Я00037)

15.00 ГРН
Сухарі панірувальні виготовлені з відбірного борошна вищого ґатунку. Використовуються для панірування (обсипання) куліна
Рівне
Квас хлібний на 10л.(200гр) Ямуна (Я00036). Рівне. фото 1

Квас хлібний на 10л.(200гр) Ямуна (Я00036)

25.00 ГРН
Квас - традиційний слов'янський напій. Має чудові смакові якості, угамовує спрагу завдяки кислотам, що містяться в ньом
Рівне
Родзинки 150 г. Ямуна (Я00034). Рівне. фото 1

Родзинки 150 г. Ямуна (Я00034)

30.00 ГРН
Родзинки — сушені ягоди винограду. Про лікувальні властивості родзинок відомо з глибини століть. З давнини дуже цінувала
Рівне
Родзинки (виноград сушений) 80 г.Ябуна (Я00033). Рівне. фото 1

Родзинки (виноград сушений) 80 г.Ябуна (Я00033)

18.00 ГРН
Родзинки — сушені ягоди винограду. Про лікувальні властивості родзинок відомо з глибини століть. З давнини дуже цінувала
Рівне
Мак 180гр. Ямуна (Я00032). Рівне. фото 1

Мак 180гр. Ямуна (Я00032)

55.00 ГРН
Насіння маку застосовують для приготування кондитерських та хлібобулочних виробів, як харчову добавку до соусів та десер
Рівне
Кислота лимонна 100 г. Ямуна (Я00030). Рівне. фото 1

Кислота лимонна 100 г. Ямуна (Я00030)

15.00 ГРН
Незамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а також при консерва
Рівне
Лимонна кислота 20 г Ямуна (Я00029). Рівне. фото 1

Лимонна кислота 20 г Ямуна (Я00029)

5.00 ГРН
Незамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а також при консерва
Рівне
Желююча суміш Желефікс 3:1. Рівне. фото 1

Желююча суміш Желефікс 3:1

16.00 ГРН
Призначена для швидкого приготування варення, желе, повидла в домашніх умовах. Використання желюючої суміші значно зменш
Рівне
Агар-агар харчовий 8г. Рівне. фото 1

Агар-агар харчовий 8г

20.00 ГРН
Агар-агар Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, пташиного молока, желе, суфле, для отримання м'яс
Рівне
Крохмаль лякурудзяній 200 г. Рівне. фото 1

Крохмаль лякурудзяній 200 г

17.00 ГРН
Крохмаль кукурудзяний-крохмаль добутий з кукурудзяних зерен, Не містить глютену.Використовують для виробництва концентра
Рівне
Крохмаль картопляний в/г 300г. Рівне. фото 1

Крохмаль картопляний в/г 300г

30.00 ГРН
Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії,
Рівне
Крохмаль картопляний в/г  (200г). Рівне. фото 1

Крохмаль картопляний в/г (200г)

20.00 ГРН
Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії,
Рівне
Глазур цукрова ванільна 75гр. Ямуна (Я0016). Рівне. фото 1

Глазур цукрова ванільна 75гр. Ямуна (Я0016)

10.00 ГРН
Концентрат харчовий. Суха суміш для приготування глазурі .Використовується для глазурування, прикрашання кондитерських в
Рівне
Цукрова пудра 350 г Ямуна (Я00014). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 350 г Ямуна (Я00014)

25.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Цукрова пудра 100 г Ямуна (Я00012). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 100 г Ямуна (Я00012)

10.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Цукрова пудра 200 г Ямуна (Я00013). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 200 г Ямуна (Я00013)

15.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г Ямуна (Я00011). Рівне. фото 1

Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г Ямуна (Я00011)

30.00 ГРН
Дріжді сухі використовують у випічці.Вони ні скільки не поступаються пресованим дріжджам за якістю та роблять страви пов
Рівне