Квас хлібний на 10л.(200гр) Ямуна (Я00036)

 Квас - традиційний слов'янський напій. Має чудові смакові якості, угамовує спра. . фото 1

25.00 ГРН

Основна інформація

Країна виробник:

Україна

Добавление газа:

Слабогазированная

Тип:

Квас

Объем:

10

Упаковка:

Картонная пачка

Код/Артикул:

00036

Код товару:

1043413636

Опис

Квас - традиційний слов'янський напій. Має чудові смакові якості, угамовує спрагу завдяки кислотам, що містяться в ньому. Має приємний освіжаючий смак.
Здавна популярний в народі напій.
Спосіб приготування: вміст пакета висипати в глибокий посуд, залити 1 л окропу, ретельно розмішати і настоювати 20 хв. в закритому посуді. Потім додати ще 9 л окропу, розмішати і настоювати 2 - 3 години. Обережно процідити, додати 400 - 500 г цукру та пакетик дріжджів при t 30 - 35°C, розмішати та залити для бродіння в темному теплому місці до появи піни. Молодий квас розлити в скляний посуд, додавши при потребі лимонну кислоту (1 г на 1 л квасу) та по 2 - 4 родзинки. Посуд закрити та поставити в холодне місце. Готовий квас зберігати при температурі не вище 12 С, 1 - 2 доби. Вживати охолодженим. Для ароматизації можна покласти гілочку м'яти, меліси.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Родзинки 150 г. Ямуна (Я00034). Рівне. фото 1

Родзинки 150 г. Ямуна (Я00034)

30.00 ГРН
Родзинки — сушені ягоди винограду. Про лікувальні властивості родзинок відомо з глибини століть. З давнини дуже цінувала
Рівне
Родзинки (виноград сушений) 80 г.Ябуна (Я00033). Рівне. фото 1

Родзинки (виноград сушений) 80 г.Ябуна (Я00033)

18.00 ГРН
Родзинки — сушені ягоди винограду. Про лікувальні властивості родзинок відомо з глибини століть. З давнини дуже цінувала
Рівне
Мак 180гр. Ямуна (Я00032). Рівне. фото 1

Мак 180гр. Ямуна (Я00032)

55.00 ГРН
Насіння маку застосовують для приготування кондитерських та хлібобулочних виробів, як харчову добавку до соусів та десер
Рівне
Кислота лимонна 100 г. Ямуна (Я00030). Рівне. фото 1

Кислота лимонна 100 г. Ямуна (Я00030)

15.00 ГРН
Незамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а також при консерва
Рівне
Лимонна кислота 20 г Ямуна (Я00029). Рівне. фото 1

Лимонна кислота 20 г Ямуна (Я00029)

5.00 ГРН
Незамінна помічниця в приготуванні кондитерських виробів, джему, повидла, варення, всіляких напоїв, а також при консерва
Рівне
Желююча суміш Желефікс 3:1. Рівне. фото 1

Желююча суміш Желефікс 3:1

16.00 ГРН
Призначена для швидкого приготування варення, желе, повидла в домашніх умовах. Використання желюючої суміші значно зменш
Рівне
Агар-агар харчовий 8г. Рівне. фото 1

Агар-агар харчовий 8г

20.00 ГРН
Агар-агар Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, пташиного молока, желе, суфле, для отримання м'яс
Рівне
Крохмаль лякурудзяній 200 г. Рівне. фото 1

Крохмаль лякурудзяній 200 г

17.00 ГРН
Крохмаль кукурудзяний-крохмаль добутий з кукурудзяних зерен, Не містить глютену.Використовують для виробництва концентра
Рівне
Крохмаль картопляний в/г 300г. Рівне. фото 1

Крохмаль картопляний в/г 300г

30.00 ГРН
Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії,
Рівне
Крохмаль картопляний в/г  (200г). Рівне. фото 1

Крохмаль картопляний в/г (200г)

20.00 ГРН
Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії,
Рівне
Глазур цукрова ванільна 75гр. Ямуна (Я0016). Рівне. фото 1

Глазур цукрова ванільна 75гр. Ямуна (Я0016)

10.00 ГРН
Концентрат харчовий. Суха суміш для приготування глазурі .Використовується для глазурування, прикрашання кондитерських в
Рівне
Цукрова пудра 350 г Ямуна (Я00014). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 350 г Ямуна (Я00014)

25.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Цукрова пудра 100 г Ямуна (Я00012). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 100 г Ямуна (Я00012)

10.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Цукрова пудра 200 г Ямуна (Я00013). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 200 г Ямуна (Я00013)

15.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г Ямуна (Я00011). Рівне. фото 1

Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г Ямуна (Я00011)

30.00 ГРН
Дріжді сухі використовують у випічці.Вони ні скільки не поступаються пресованим дріжджам за якістю та роблять страви пов
Рівне
Дріжджі хлібопекарські сухі( швидкодіючі) 11г Ямуна (Я00010). Рівне. фото 1

Дріжджі хлібопекарські сухі( швидкодіючі) 11г Ямуна (Я00010)

6.00 ГРН
Використовуються в основному для тіста.Завдяки яким домашній хліб та здоба завжди виходять пухкими та ароматичними.Найкр
Рівне
Згущувач сметани харчовий 12г Ямуна (Я0009). Рівне. фото 1

Згущувач сметани харчовий 12г Ямуна (Я0009)

7.00 ГРН
Використовується для виготовлення кондитерських кремів на основі сметани або вершків, десертів, морозива,а також майонез
Рівне
Розпушувач тіста харчовий 18г Ямуна (Я0008). Рівне. фото 1

Розпушувач тіста харчовий 18г Ямуна (Я0008)

5.00 ГРН
Використовується для швидкого приготування різних видів тіста.Збільшує обєм хлібобулочних виробів, І ,якщо раніше господ
Рівне
Кориця ціла (палички) 15г Ямуна (Я0007). Рівне. фото 1

Кориця ціла (палички) 15г Ямуна (Я0007)

20.00 ГРН
Кориця ціла(палички)- це солодкі прянощі, що використовуються в кулінаріі для надання аромату та пікантного смаку кондит
Рівне
Кориця мелена в/г 15г. Рівне. фото 1

Кориця мелена в/г 15г

10.00 ГРН
Кориця- приправа , що широко використовується в кулінаріі.Додається при приготуванні ряду десертів, шоколаду,пудингів,фр
Рівне