Крохмаль картопляний в/г 300г

Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної ме. . фото 1

30.00 ГРН

Основна інформація

Категорія рубрики:

Борошно, крупи, сухе молоко

Вид:

Крахмал

Країна виробник:

Україна

Вес:

300

Тип:

Крахмал картофельный

Состав:

Крохмаль картопляний

Код/Артикул:

00020

Код товару:

1043248449

Опис

Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії, кондитерській промисловості для приготування борошняних виробів, киселів. Використовується в харчовій промисловості як емульгатор, загусник, стабілізатор (при виробництві майонезів), наповнювачів (при виробництві ковбаси). Крохмаль як харчова добавка використовується для загущення багатьох харчових продуктів, страв, приготування киселів, заправок і соусів.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Крохмаль картопляний в/г  (200г). Рівне. фото 1

Крохмаль картопляний в/г (200г)

20.00 ГРН
Крохмаль – природний високополімер, отримують шляхом відділення з картопляної мезги. Здавна застосовується в кулінарії,
Рівне
Глазур цукрова ванільна 75гр. Ямуна (Я0016). Рівне. фото 1

Глазур цукрова ванільна 75гр. Ямуна (Я0016)

10.00 ГРН
Концентрат харчовий. Суха суміш для приготування глазурі .Використовується для глазурування, прикрашання кондитерських в
Рівне
Цукрова пудра 350 г Ямуна (Я00014). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 350 г Ямуна (Я00014)

25.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Цукрова пудра 100 г Ямуна (Я00012). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 100 г Ямуна (Я00012)

10.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Цукрова пудра 200 г Ямуна (Я00013). Рівне. фото 1

Цукрова пудра 200 г Ямуна (Я00013)

15.00 ГРН
Цукрова пудра-кристали цукру, подрібнені до порошкоподібного стану.Цукрова пудра використовується для виробництва глазур
Рівне
Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г Ямуна (Я00011). Рівне. фото 1

Дріжджі хлібопекарські сухі(швидкорозчинні) 100г Ямуна (Я00011)

30.00 ГРН
Дріжді сухі використовують у випічці.Вони ні скільки не поступаються пресованим дріжджам за якістю та роблять страви пов
Рівне
Дріжджі хлібопекарські сухі( швидкодіючі) 11г Ямуна (Я00010). Рівне. фото 1

Дріжджі хлібопекарські сухі( швидкодіючі) 11г Ямуна (Я00010)

6.00 ГРН
Використовуються в основному для тіста.Завдяки яким домашній хліб та здоба завжди виходять пухкими та ароматичними.Найкр
Рівне
Згущувач сметани харчовий 12г Ямуна (Я0009). Рівне. фото 1

Згущувач сметани харчовий 12г Ямуна (Я0009)

7.00 ГРН
Використовується для виготовлення кондитерських кремів на основі сметани або вершків, десертів, морозива,а також майонез
Рівне
Розпушувач тіста харчовий 18г Ямуна (Я0008). Рівне. фото 1

Розпушувач тіста харчовий 18г Ямуна (Я0008)

5.00 ГРН
Використовується для швидкого приготування різних видів тіста.Збільшує обєм хлібобулочних виробів, І ,якщо раніше господ
Рівне
Кориця ціла (палички) 15г Ямуна (Я0007). Рівне. фото 1

Кориця ціла (палички) 15г Ямуна (Я0007)

20.00 ГРН
Кориця ціла(палички)- це солодкі прянощі, що використовуються в кулінаріі для надання аромату та пікантного смаку кондит
Рівне
Кориця мелена в/г 15г. Рівне. фото 1

Кориця мелена в/г 15г

10.00 ГРН
Кориця- приправа , що широко використовується в кулінаріі.Додається при приготуванні ряду десертів, шоколаду,пудингів,фр
Рівне
Ванілін "Аромат Люкс" 2г. Рівне. фото 1

Ванілін "Аромат Люкс" 2г

5.00 ГРН
Ванілін-харчовий ароматизатор.Використовується в кулінаріі.Його додають в варення,печиво,торти, кекси,паски,пироги, пуді
Рівне
Ванільний цукор 10г "Ямуна". Рівне. фото 1

Ванільний цукор 10г "Ямуна"

2.00 ГРН
Ванільний цукор додає випічці неповторний,солодкий аромат, який розповсюджується в повітрі і пробуджує апетит.Його викор
Рівне