8 200 USD
Опис
Опис машини
Вакуумний масажер-маринатор призначений для обробки таких продуктів, як м'ясо, курка, морепродукти. Його основною функцією є швидке та якісне масування (масаж), змішування та засолювання сировини, обробленої у вакуумі. Обробка м'ясної сировини у вакуумі зберігає якість та свіжість продуктів за рахунок виключення кисню та знищення мікроорганізмів, що також значно продовжує термін його зберігання. Дана технологія дозволяє розм'якшити м'ясні волокна, не руйнуючи їх, що в кінцевому підсумку дозволяє проводити якісне та швидке маринування або засолювання м'ясної сировини. Вироби після такої обробки набувають соковитості, виняткового смаку, волокнистої структури на зрізі, що робить продукт привабливішим для споживача.
Принцип роботи:
Вакуумний масажер складається з барабана, що обертається зі сталевими лопатями всередині, який повільно переміщує шматочки м'яса, створюючи ефект механічного масажу. Вакуумний насос сприяє процесу пластифікації та масажу м'яса у вакуумі, відбувається швидке та посилене поглинання соляного розсолу, спецій, маринадів. Після вакуумного масажу м'ясо стає соковитим та об'ємним.
Основні технічні характеристики:
Об'єм: 600 л
Вхід сировини: 225-300 кг
Швидкість барабана: 7 об/хв (регулюється)
Габарити: 1560 х 1020 х 1640 мм
Потужність: 2,25 кВт
Вага: 530 кг
Переходьте на наші канали для перегляду цікавих відео оглядів по роботі обладнання:
https://t.me/vega_st_ua
https://www.youtube.com/@ST_vega
https://www.instagram.com/st_vega_ - інстаграм сторінка
https://www.tiktok.com/@stvega - наш тік ток
https://t.me/vega_st_ua - телеграм канал
https://www.facebook.com/stvega1 - фейсбук