1 000 ГРН
торгОпис
Термокамера Autotherm D 1-1-2/D
Autotherm D 1-1-2/D — промислова камера пароводяного або пародимового копчення, призначена для термообробки м’ясних виробів: ковбас, шинки, рулетів, сирокопчених і варено-копчених продуктів. Використовується на м’ясопереробних підприємствах середнього та великого масштабу.
________________________________________
Принцип роботи пародимогенератора
В основі термокамери Autotherm лежить принцип дії парового димогенератора, який поєднує процеси утворення диму та подачі пари. Така технологія забезпечує рівномірне прогрівання продукту, глибоке проникнення диму та стабільний колір готового виробу.
Під час копчення рівень вологості в камері підтримується у межах 80–90 %, що сприяє одночасному копченню та варінню продукту. Це дозволяє скоротити загальний час термообробки без втрати якості.
________________________________________Система сушіння та циркуляції повітря
Камери AUTOTHERM® відрізняються високою ефективністю процесу сушіння завдяки:
• наявності окремого вентилятора над кожною рамою;
• оптимізованій системі циркуляції повітря, розробленій на основі багаторічного досвіду компанії.
Завдяки цьому процес сушіння відбувається швидше і рівномірніше, ніж у більшості камер інших виробників, включно з тими, що обладнані пародимогенераторами.
________________________________________
Переваги пародимового копчення
• Відсутність необхідності евакуювати дим після етапу копчення для перевірки кольору продукту.
• Можливість безпосереднього переходу від копчення до етапу варіння.
• Скорочення тривалості термообробки.
• Зменшення втрат маси продукту на 2–3 % завдяки зниженню втрати вологи.
________________________________________
Сфера застосування
• Сосиски, сардельки.
• Варено-копчені ковбаси.
• Делікатеси гарячого копчення.
• Інші продукти масового виробництва м’ясопереробної галузі.
________________________________________
Економічна ефективність
Застосування пародимового копчення забезпечує:
• стабільну якість і колір готової продукції;
• скорочення часу технологічного циклу;
• зниження втрат сировини;
• швидке повернення інвестицій у придбане обладнання AUTOTHERM®.
#коптильнакамера #термокамера #пародимовекопчення #мясопереробка #ковбасневиробництво #обладнаннядлямясопереробки #харчовеобладнання #виробництвоковбас #копченнямяса #автотерм #автотермобладнання #камеракопчення #камерапарова #паровадимогенератор #обладнаннядляхарчовоїпромисловості #коптильневиробництво #технологіямяса #харчовапромисловість
#smokingchamber #thermochamber #steamsmoking #meatprocessing #sausageproduction #meatprocessingequipment #foodequipment #sausagefactory #meatsmoking #autotherm #autothermequipment #smokechamber #steamchamber #steamgenerator #foodindustryequipment #smokeproduction #meattechnology #foodindustry
Дивіться також
ВАКУУМНИЙ МАСАЖЕР MAGNUM 1500 COOL
гідрофільтр для хосперу, мангалу, піце піч
Електростатичний фільтр для закладів громадського харчування
Слайсер Sirman бу,слайсер професійний бу, скиборізка бу, нарізка б у, слайстер б
Машина для мийки харчової тари, візків, ящиків STvega Barrel Box H150
Етикетирувальна машина
Напівавтоматична машина для закупорювання пляшок
Машина протирочна/овочерізка Robot Coupe C120 (220)
Вакууматор PERS.PETROS LEVAC 3 S/VT.NR 230V/SP.SCHK
Соковитискач для твердих фруктів, овочів FROSTY JC-900
Етикетувальна машина
Котел варочний КЕ-100
Напівавтоматична машина для закупорювання пляшок
Овочерізка HLC-300+ 5 ДИСКІВ
Машина протирочна/овочерізка Robot Coupe C120 (220)
Машина для нарізки зелені та овочів STvega Belt Cutter H201
Зварювач лотків (вакуумний трейсилер) STvega Tray Sealer L331
Пельменний апарат модифікований АПМ-100 для виробництва пельменів та вареників
Камера шокової заморозки на 10 листів