1 ГРН
Опис
Шприц призначений для вакуумування й наповнення ковбасних оболонок, штучних і природних безструктурним фаршем під час виробництва варених, напівкопчених, варено-копчених ковбас і сосисок.
Також шприц йде в складі автомата для виробництва ковбасних батонів
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ
1. Продуктивність технічна (у разі вільного закінчення
фарша через насадку ф38 мм безструктурних ковбас
типу молочної, докторської), кг/год, не менш ніж 1300
2. Встановлена потужність, кВт, не більш ніж 4,1
3. Споживання електроенергії за одну годину роботи
шприца, кВт.ч., не більш ніж 2,8
4. Місткість бункера, м3 0,11
5. Габаритні розміри, мм, не більш ніж
довжина 1100
ширина 830
висота 1960
6. Маса шприца, кг, не більш ніж 448
7. площа, що займається, м2, не більш ніж 0,90
8. Обслуговує персонал, чел. 1
9. Показники надійності:
- середнє напрацювання на відмову,год, не менш ніж 100
- питома сумарна тривалість технічних
обслуговувань і ремонтів, нормо-год, понад 0,15
— середній повний термін експлуатації, років, не менш ніж 10
— термін експлуатації до капітального ремонту, років, не менш ніж 5
- коефіцієнт готовності, не менш ніж 0,9
10. Напруга мережі трифазного змінного струму
з глудозаземленою нейтраллю, В 380+ 38
11. Частота сети, Гц 50+1