1 620 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Тип:
Терка плоская односторонняя
Количество трущих/режущих поверхностей:
2
Основное назначение:
Для капусты|Для моркови по-корейски|Для чеснока|Для цедры цитрусовых|Для сыра|Многофункциональная|Для овощей|Для фруктов
Материал:
Пластик
Материал корпуса:
Пластик
Ручка:
Есть
Материал ручки:
Пластик
Наличие контейнера (поддона):
Не предусмотрен
Нескользящее основание:
Да
Цвет:
Разные цвета
Подходит для мытья в посудомоечной машине:
Нет
Вес:
0.5
Наличие плододержателя:
Есть
Основное назначение:
Для моркови по-корейски
Код/Артикул:
8600
Код товару:
1839416085
Опис
Перед замовленням, наявність по кольорам уточнюйте у менеджера
Є питання? Задайте їх нам прямо зараз +38(096) 267 51 99!
Обіцяємо швидку доставку по Україні і 100% гарантію Німецької якості !
Остерігайтеся китайських підробок !
Наша терка не тисне, а ріже – всі вітаміни в салаті, а не в калюжі соку на столі. Дуже рекомендуємо! Натерли, сполоснули під краном - і все, чисто і що дуже важливо без окислення металу.
Borner Німеччина Терка "Роко" корейська морква
Матеріал нержавіюча сталь, пластик
Особливості товщина нарізки 1.8 мм
Плодотримач для безпеки рук
Ніж-овочечистка Ніж-овочечистка моделі "Економка" - це незамінний помічник на кухні. Крім того, щоб чистити овочі та фрукти, нею ви зможете робити і деякі декорації:
Верхнє "вушко" можна використовувати для виготовлення "зірочок".
Бічний різець призначений для чищення апельсинів.
"Вушко", розташоване з іншого боку, допоможе Вам виколупувати "очі" з картоплі.
За допомогою нижнього фігурного ножа можна підготувати картоплю для фарширування або видалити серцевину з яблука.
Опис
Для любителів «корейської моркви» незамінним придбанням буде терка з назвою «Роко». За допомогою цієї терки і рецептів, до неї додаються, Ви за лічені хвилини, без особливого праці отримаєте смачно приготовані корейські салати. Розташувавши продукт довгою стороною до ножів, Ви поріжете довгу тонку соломку з будь-якого однорідного продукту, або коротку соломку, розташувавши продукт, відповідно, короткою стороною до ножів. Неоднорідні продукти, такі як цибуля і капуста, поріжуть дрібної крихтою, наприклад, для капустяних котлет або пиріжків.
Види нарізки:
Тонка довга соломка. Нарізка товщиною 1,8 мм з щільних овочів: морква, дайкон, кабачок, буряк. Покладіть продукт вздовж терки і натирайте в одному напрямку - від себе. Чим довше морква – тим довше соломка. Працювати потрібно тільки в одному напрямку і тиснути по всій довжині продукту рівномірно. Розташувавши продукт короткою стороною до ножів, ви отримаєте коротку соломку.
Тонка коротка соломка. Приготування салатів з редиски, огірків, моркви, перцю. Підготовка овочів для пережарки. При нарізці тримайте продукт поперек терки і ріжте в двох напрямках.
Дрібна крихта. Шинкування цибулі або капусти для пиріжків, котлет, зраз, рулетів.Ріжте в обох напрямках.
Дрібна стружка. Натирання сиру для пасти, або шоколаду для присипання тортів. Різати можна як в одному, так і в двох напрямках