Мапа сайту

Управління повідомленнями

Всі ваші повідомлення зберігаються в розділі «Повідомлення». Для того щоб потрапити в цей розділ, наведіть курсор мишки на меню «Профіль» вгорі сайту і з випадаючого списку оберіть пункт «Повідомлення». Тут відображається вся історія ваших повідомлень.


Щоб видалити переписку, натисніть на хрестик поряд з ім'ям співрозмовника, історія розмов з яким вам більше не потрібна. Всю історія листування буде видалено.