79.00 ГРН
Опис
Продукція "ТМ Світові Традиції" відповідає всім нормам, стандартам та вимогам для безглютенової продукції.
Удон - один із видів японської локшини, використовується в традиційних супах східної кухні. Локшина виготовляється із суміші різних видів борошна без додавання яйця. Гречане борошно є джерелом вітаміну B1 (тіамін), який необхідний для відновлення здоров'я нервової системи, при безсонні, важкій розумовій роботі. Високий рівень вмісту крохмалю за відсутності клейковини робить рисове борошно дієтичним продуктом. Кукурудзяне борошно містить багато важливих мінералів, таких як магній, залізо, кальцій, калій, фосфор, та вітаміни E, A, PP, деякі вітаміни групи B, а також необхідні для правильної роботи організму амінокислоти.
Склад: рисове борошно, гречане борошно, кукурудзяне борошно, вода питна.
Спосіб приготування: в киплячу підсолену воду опустити локшину (на 1 літр води 100 г локшини), перешкодити і варити 5-8 хвилин. Готову страву процідити та промити у холодній воді.
Енергетична цінність на 100 г: 298 ккал.
Виробник: Україна