225.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Борошно
Упаковка:
Пакет
Вес:
0.35
Код/Артикул:
1437
Код товару:
1432344625
Опис
Мигдальне борошно — це харчовий продукт, який утворюється внаслідок помелу мигдальних горіхів, і використовується в харчовій промисловості, зокрема в кондитерській. Мигдальне борошно є калорійним і поживним, а також зберігає в собі всі вітаміни, мінерали та інші корисні речовини мигдального горіха.
Мигдальне борошно багате таким антиоксидантом як вітамін Е, допомагає знизити рівень холестирину в організмі та підсилює імунітет.
Мигдальне борошно практично не збільшується в об'ємі в процесі випікання й не деформує готовий продукт, що дає змогу без побоювання використовувати його в складній випічці (макаруни, меренги).
Глютенове борошно у випічці можна повністю замінювати мигдалевою, але водночас трохи збільшити кількість розпушувача (як борошно з мигдалю важче за звичайне). Збалансувати зайву вологу допоможе або збільшення кількості борошна, або зменшення кількості рідини. Також врахуйте, що мигдальне тісто пропікається швидше, тому доведеться готувати його за трохи нижчої температури або накриваючи фольгою. Не рекомендується використовувати мигдальне борошно в дріжджовому тісті.
Підходить для рецептів, які не потребують термічного оброблення (сироїдські десерти, пудинги, домашні цукерки, марципан). Використовується як панірування під час обсмажування м'ясних продуктів, а також для приготування соусів і каш.
Муку тонкого помелу з бланшованого мигдалю можна використовувати для приготування мигдалевого молока, просто заливання її водою на ніч.