Локшина Пад Тай свіжа Unifood 200 г

Локшина Пад Тай свіжа - різновид японської пасти з пшеничного борошна. Це товсті. . фото 1

75.00 ГРН

Основна інформація

Категорія рубрики:

Макаронні вироби

Вид:

Лапша

Торгова марка:

Указана в описании

Країна виробник:

Южная Корея

Вес:

200

Тип:

Рамен

Рецепт приготовления:

Лапшу нужно заварить кипятком на 3-4 мин.

Код/Артикул:

1420209717

Код товару:

1607651934

Опис

Локшина Пад Тай свіжа - різновид японської пасти з пшеничного борошна. Це товсті спагетті, які добре поєднуються як із гарячими, так і з холодними стравами. Дуже популярний, особливо у спеку. Локшину рамен прийнято подавати гарячою в однойменній японській страві, що складається з бульйону, різних овочів, м'яса або морепродуктів і, звичайно ж, пасти. Прекрасна заміна звичайної пасті як у салатах, так і в супах, запіканках або у поєднанні з соусами та іншими стравами, особливо з додаванням сиру, овочів та свіжої зелені.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г. Харків. фото 1

Локшина швидкого приготування Том Ям зі смаком креветки MAMA 60 г

75.00 ГРН
Локшина швидкого приготування Том Ям - дуже смачна, ароматна страва швидкого приготування з сушеними креветками, пружною
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 50 г

83.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавл
Харків
Паста карри зеленая Cock Brand 50 г. Харків. фото 1

Паста карри зеленая Cock Brand 50 г

83.00 ГРН
Карри паста зеленая - самая известная и наиболее распространенная тайская паста, которая имеет множество вариаций. В отл
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 1000г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 1000г

590.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Паста карри желтая Cock Brand 400 г. Харків. фото 1

Паста карри желтая Cock Brand 400 г

240.00 ГРН
Паста карри желтая Cock Brand - самый густой «сливочный» из всех тайских карри. Помимо кокосового молока в него добавляю
Харків
Рибний соус Squid Brand 4500мл (Таїланд). Харків. фото 1

Рибний соус Squid Brand 4500мл (Таїланд)

1 150.00 ГРН
Соус рибний Squid Brand - соус отриманий, як правило, з дрібної ферментованої риби, зазвичай з анчоусів. Має специфічний
Харків
Соус устричний Panda Brand Lee Kum Kee Premium 2270 г. Харків. фото 1

Соус устричний Panda Brand Lee Kum Kee Premium 2270 г

970.00 ГРН
Устричний соус Panda Brand — соус виготовлений із вибраних вустричних екстрактів, популярний у країнах Південно-Східної
Харків
Локшина свіжа U-Dong ITA-SAN 200 г. Харків. фото 1

Локшина свіжа U-Dong ITA-SAN 200 г

95.00 ГРН
Готова пшенична локшина удон без додавання приправ в індивідуальну упаковку Секрет привабливого смаку удону криється в с
Харків
Локшина рамен свіжа Sakura 180 г. Харків. фото 1

Локшина рамен свіжа Sakura 180 г

75.00 ГРН
Рамен - різновид японської пасти з пшеничного борошна. Це товсті спагетті, які добре поєднуються як із гарячими, так і з
Харків
Корейська локшина Йоль Ottogi Yeul Ramen дуже гостра 120г (Корея). Харків. фото 1

Корейська локшина Йоль Ottogi Yeul Ramen дуже гостра 120г (Корея)

135.00 ГРН
Корейська локшина Ottogi Yeul Ramen дуже гостра 120г (Корея) Локшина швидкого приготування корейської фірми Цей продукт
Харків
Соевый соус с грибами шиитаке Nuoc Tuong Nam Chin-Su Shiitake 250 мл. Харків. фото 1

Соевый соус с грибами шиитаке Nuoc Tuong Nam Chin-Su Shiitake 250 мл

185.00 ГРН
Соевый соус Чин-су, с добавлением грибов SHIITAKE, производится с использованием натуральной технологии ферментации со
Харків
Хрустящая панировка для жарки и фритюра Miwon Bot chien xu 100g. Харків. фото 1

Хрустящая панировка для жарки и фритюра Miwon Bot chien xu 100g

148.50 ГРН
Хрустящая панировка для жарки и фритюра Miwon Bot chien xu 100g (Вьетнам) Горячие, хрустящие жареные кальмары или кревет
Харків
Мука мікс для панірування, смаження та фритюру Miwon Bot chien gion 100g. Харків. фото 1

Мука мікс для панірування, смаження та фритюру Miwon Bot chien gion 100g

148.50 ГРН
Мука мікс для панірування, смаження та фритюру Miwon Bot chien gion 100 g (В'єтнам) Склад: Борошно пшеничне, крохмаль т
Харків
Мука мікс для панірування та фритюру Tai Ky Red Crispy Fried Powder 150g. Харків. фото 1

Мука мікс для панірування та фритюру Tai Ky Red Crispy Fried Powder 150g

121.50 ГРН
Мука мікс для панірування Tai Ky Red Crispy Fried Powder 150 g (В'єтнам) Склад: Рисове борошно, пшеничне борошно, кукур
Харків
Крахмал из Тапиоки Bột năng Tapioca Starch Taky food 400г. Харків. фото 1

Крахмал из Тапиоки Bột năng Tapioca Starch Taky food 400г

202.50 ГРН
Крохмаль тапіоки Taky food (Bot Nang) — це безглютенове борошно, витягнуте з коренів України. Його можна використовувати
Харків
Глутамат натрію Аджиномото Умамі, глютамат натрію, підсилювач смаку Aji-no-moto 454г (Франція). Харків. фото 1

Глутамат натрію Аджиномото Умамі, глютамат натрію, підсилювач смаку Aji-no-moto 454г (Франція)

225.00 ГРН
Aji-no-moto Глютамат натрію, що продається під торговою маркою Aji-no-moto, є найпопулярнішим продуктом в азіатській кух
Харків
Соус Устричний Преміум Haday 2,1 кг. Харків. фото 1

Соус Устричний Преміум Haday 2,1 кг

595.00 ГРН
Устричний соус - густий темний соус, приготований на основі соєвого, з додаванням цукру і екстракту устриць. Має ніжний
Харків
Кунжут чорний, смажений 500г. Харків. фото 1

Кунжут чорний, смажений 500г

380.00 ГРН
Чорний кунжут - одна з різновидів кунжуту. Корисні властивості чорного кунжуту практично не відрізняються від білого. См
Харків
Гострий соус Лаоганма з куркою Lao Gan Ma 280г. Харків. фото 1

Гострий соус Лаоганма з куркою Lao Gan Ma 280г

355.00 ГРН
Соус Лао Ган Ма (Стара няня) - найвідоміша приправа в Китаї. Готується на основі гострого перцю та соєвого масла. Широко
Харків
Паста Гочуджан (Кочудян) острая перечная Daesang 1кг. Харків. фото 1

Паста Гочуджан (Кочудян) острая перечная Daesang 1кг

495.00 ГРН
Паста Кочудян (Гочуджан) - один з основоположних компонентів корейської кухні. Вважається, що її стали виробляти в кінці
Харків