69.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Лапша
Країна виробник:
Южная Корея
Тип:
Рамен
Упаковка:
Полиэтиленовый пакет
Вес:
120
Срок годности:
12
Состав:
Локшина: пшеничне борошно, крохмаль (картопля, тапіока), пальмова олія, картопляний крохмаль, пшенична клейковина, сіль, дріжджовий екстракт, регулятори кислотності (E501, E451), стабілізатор. Супова основа: порошок соєвого соусу (соєві боби, пшениця, сіль), сіль, червоний перець, цукор, підсилювачі смаку, глюкоза, порошок дріжджового екстракту, часниковий порошок, соус [пшениця, соєві боби], гребінець [молюски]), екстракт чилі, чорний перець, зелений перець чилі. Овочеві пластівці: пекінська капуста, зелена цибуля, морква, грибні пластівці, червоний перець.
Код/Артикул:
1013
Код товару:
1506710803
Опис
Хей, набридла одноманітність у харчуванні? Хочеться чогось вогняного, пекучого та неймовірно смачного? Тоді поспіши спробувати корейський гострий рамьон Йоль, запевняємо, що Ви не пошкодуєте про свій вибір!
Рамьон - найпопулярніша страва в азіатських країнах, а також з кожним днем стає відомим у всьому світі! Так чому ж Вам теж не побалувати себе чимось смачненьким і заразом заощадити час? Локшину з легкістю можна приготувати на робочій перерві, це займе буквально якихось п'ять хвилин, а скільки користі! Крім того, що однією такою порцією можна добре насититися, у вас з'явиться більше сили та енергії, а від того, що ця гаряча страва, Ви зможете ще й зігрітися в холодні дні. Ну а завдяки розмаїттю смаків можна побалувати свого внутрішнього гурмана. На цей раз ми пропонуємо вам скуштувати найсмачніший вогняний рамен! Ні для кого не секрет, що в азіатських країнах майже вся локшина гостра через те, що соуси та приправи зазвичай складаються з перцю чилі, цибулі, часнику тощо. Азіатів вже не здивувати гостротою, бо вона вже щільно увійшла до раціону харчування. Однак є і гострий рамен, який змушує "попотіти" навіть їх, щоб з'їсти свою порцію бажаної локшини!
Давайте дізнаємося, який склад цієї упаковки?
Усередині ви знайдете найголовніший інгредієнт-сушену локшину квадратної форми, а разом з нею йдуть два пакетики: з приправою та сушеними овочами.
Спосіб приготування:
1. Наливаємо воду 500 мл у відповідну ємність і кип'ятимо її.
2. Як тільки вода закипить, висипаємо в неї локшину разом із вмістом, варимо її протягом 5 хвилин.
3.Вимикаємо плиту і насолоджуємося смачним, гострим та поживним супом рамьон!