100.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Борошно
Код товару:
1467803440
Опис
Підходить для людей, які дотримуються безглевенної дієти. Її використовують для випічки. Кокосова мука не має аромату, притаманного кокосовій стружці чи маслу, тому вона не має суттєвого впливу на смак страви.
При випічці слід пам’ятати, що, порівняно з пшеничним борошном, кокосова мука відрізняється від гіроскопії, і тому потрібно більше рідини. Крім того, її використання вимагає великої потреби в яйцях для зв’язування. Найліпше, щоб вона випікала розсипчасті вироби (кекси, маффіни, торти та млинці). Кокосова мука не дозволить приготувати кришталеві вироби, які швидше будуть в'язчими, в’язками.
Перед тим як використовувати кокосову муку, потрібно просіяти, щоб усунути наявність комочків. З тієї ж причини тісто потрібно добре вимішувати. Час випічки може зменшитися, тому готовність потрібно визначити досвідченим шляхом
Как и кокосова олія Вона не містить фінікову кислоту — з’єднання, яке перешкоджає вбирати корисні речовини.
Кокосова мука не має сильного смаку, який має сам горіх.
Кокосове борошно солодке на смак.
Вона робить випічку дуже повітряною.
У ній міститься багато кокосового волокна, як - от розчиненого, так і не розчиненого.
У неї низька калорійність і низький вміст вуглеводів.
Клітини в кокосовій мукі вдвічі більші, ніж у пшеничних відрубках і в чотири рази більше, ніж у вівсяних відрубках, і в 20 разів більше, ніж у звичайній білій пшеничній мукі! Цей момент робить кокосову муку просто супер-полізною і привертає до себе увагу тих, хто спостерігає за своєю фігурою, харчування і здоров'я!
Завдяки своїм приголомшливим властивостям кокосова клітковину отримала назву метаболічна медицина. І все тому, що вона неймовірно пришвидшує обмін речовин, виводить шлаки, додатковий холестерин, нормалізує цукор у крові і покращує діяльність серцево-судинної системи.
Щоб збільшити корисні властивості соусів, підливок, коктейлів, смузі, соків, супів — додайте до них трохи кокосового борошна.
Кокосове борошно є чудовим антиоксидантом і антиканцерогеном.
Чудове джерело здорової рослинної білка (у 100 грамах його міститься 19 грамів). Для порівняння — у пшеничному болоті — лише 10 грамів білка на 100 грамів борошна.
У кокосового борошна є добрі антибактеріальні властивості.
Вчені довели чудові антигрибкові властивості цього борошна, особливо проти грибів канадців.
Вона здатна знижувати кров’яний тиск, тому ідеальна для використання гіпертоніків.
Підвищує рівень гормону тістостерону в крові, і тому дуже поважана бодібілдерами та усіма, хто хоче наростити м’язи.
Це чудовий засіб для боротьби з целюлітом! Про таку особливість кокосового борошна мало хто знає!
Існує низький глікемічний індекс, тому може спокійно вживатися тими, хто має високий цукор у крові. Ця властивість кокосового борошна була підтверджена науковцями-медіками ще в 2003 році.
Дуже добре працює щитовидна залоза.
Зменшує обмін речовин у організмі і збільшує рівень енергії, витривалості та сили.
Він володіє чудовими очищувальними характеристиками. Оприєна дієтологами, як компонент розвантаження днів, постів і детокс-дієт.
Чудово зміцнює зуби, нігті та кістки за рахунок великого вмісту кальцію у складі