7.85 USD
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид удобрения:
Микроудобрение
Упаковка:
Мешок
Вес:
10
Код товару:
1165872855
Опис
Мікроелементи Fe, Cu, Mn, Zn знаходяться у хелатній формі (EDTA) та засвоюються рослиною на 90-95%. Мікродобрива покращують захисні властивості культур, їх стійкість до кліматичних особливостей і ураження хворобами.
МІКРОЕЛЕМЕНТИ В ХЕЛАТНІЙ ФОРМІ (EDTA)
Рослини засвоюють з ґрунту поживні речовини тільки в розчинній, рухомий і найбільш доступній для них формі. Тому загальний (валовий) вміст елементів живлення в ґрунті ще не визначає ефективність їх дії.
Компанія PARTNER™ пропонує мікроелементи Fe, Cu, Mn, Zn, що знаходяться у хелатній формі (EDTA) та засвоюються рослиною на 90-95%!
Хелатуючий агент EDTA міцно утримує іони мікроелементів в розчинному стані до моменту надходження в рослину, а потім вивільняє його, переводячи в біологічно доступну форму, і сам розпадається на хімічні сполуки, легко засвоювані рослинами.
ПЕРЕВАГИ ХЕЛАТНИХ МІКРОДОБРИВ:
необхідні в значно меншій кількості, тому що вони повністю асимілюються посівами;
легко засвоюються корінням рослин та листовою пластиною, потрапляють безпосередньо в рослину, не накопичуючись зовні;
хелати не зв'язуються ґрунтом і безпроблемно поглинаються культурами, засвоюючись практично повністю;
у лужних умовах хелатовані мікроелементи є найкращим варіантом для обробки рослин спосіб та запорукою якісного врожаю;
хелати сумісні з широким спектром пестицидів та добрив, оскільки не вступають в реакцію з їх компонентами.
Навіть незначні добавки мікродобрив можуть позитивно впливати на рослини, покращуючи захисні властивості культур, їх стійкість до кліматичних особливостей (засухо-, жаро- і холодостійкість), ураження хворобами. У рослин, які отримали своєчасне і повне забезпечення мікроелементами, активізуються обмінні процеси, відзначається підвищений вміст вуглеводів (крохмалю і цукрів), білків, накопичення вітамінів, жирів.
ОПИС ТОВАРУ:
СТУПІНЬ ХЕЛАТІЗАЦІІ - 100%, ВМІСТ ЦИНКУ ZN - 150 Г/КГ.
Цинк - компонент багатьох рослинних систем, він впливає на обмін речовин в рослинах (білковий, вуглеводний обмін, синтез фітогормонів), входить до складу різних ферментів.
Цинк впливає на проникність мембран, стабілізує клітинні компоненти та системи мікроорганізмів, підвищує стійкість рослин до сухого та жаркого клімату, грибкових і бактеріальних захворювань, прискорює ріст і розвиток, підвищує продуктивність сільськогосподарських культур.
При нестачі цинку в рослинах порушується обмін речовин, зменшується вміст сахарози та крохмалю, розвивається хлороз листя, що уповільнює утворення хлорофілу і знижує активність фотосинтезу.
ВСІ КУЛЬТУРНІ РОСЛИНИ ПО ВІДНОШЕННЮ ДО ЦИНКУ ДІЛЯТЬСЯ НА 3 ГРУПИ:
дуже чутливі (кукурудза, льон, хміль, виноград, плодові);
середньо чутливі (соя, квасоля, кормові бобові, горох, цукровий буряк, соняшник, конюшина, цибуля, картопля, капуста, огірки, ягідники);
слабо чутливі (овес, пшениця, ячмінь, жито, морква, рис, люцерна).
ВЛАСТИВОСТІ ХЕЛАТ ЦИНКУ ZN EDTA 15%:
не токсичний;
не містить хлору;
стійкий в широкому діапазоні pH робочого розчину;
сумісний з мінеральними добривами;
повністю розчинний у воді та легко засвоюється рослинами;
стійкий до впливу мікроорганізмів;
у важкорозчинні сполуки ґрунту зв'язується незначно;
відрізняється високою транспортною активністю і проникністю через листя рослин;
сумісний з ЗЗР.
НОРМИ ВНЕСЕННЯ:
Позакореневе внесення - 0,3-1 кг/га (для кукурудзи - від 1 до 2 кг/га, для зернових - від 0,3 - 1 кг/га за одне внесення).
Крапельне зрошення - 0,5 - 1 кг/га. Увага! Не перевищуйте концентрацію більше ніж на 0,1% (100 г продукту на 100л води).