7.87 USD
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид удобрения:
Микроудобрение
Упаковка:
Мешок
Вес:
10
Код товару:
1165867335
Опис
Мікроелементи Fe, Cu, Mn, Zn знаходяться у хелатній формі (EDTA) та засвоюються рослиною на 90-95%. Мікродобрива покращують захисні властивості культур, їх стійкість до кліматичних особливостей і ураження хворобами.
МІКРОЕЛЕМЕНТИ В ХЕЛАТНІЙ ФОРМІ (EDTA)
Рослини засвоюють з ґрунту поживні речовини тільки в розчинній, рухомий і найбільш доступній для них формі. Тому загальний (валовий) вміст елементів живлення в ґрунті ще не визначає ефективність їх дії.
Компанія PARTNER™ пропонує мікроелементи Fe, Cu, Mn, Zn, що знаходяться у хелатній формі (EDTA) та засвоюються рослиною на 90-95%!
Хелатуючий агент EDTA міцно утримує іони мікроелементів в розчинному стані до моменту надходження в рослину, а потім вивільняє його, переводячи в біологічно доступну форму, і сам розпадається на хімічні сполуки, легко засвоювані рослинами.
ПЕРЕВАГИ ХЕЛАТНИХ МІКРОДОБРИВ:
необхідні в значно меншій кількості, тому що вони повністю асимілюються посівами;
легко засвоюються корінням рослин та листовою пластиною, потрапляють безпосередньо в рослину, не накопичуючись зовні;
хелати не зв'язуються ґрунтом і безпроблемно поглинаються культурами, засвоюючись практично повністю;
у лужних умовах хелатовані мікроелементи є найкращим варіантом для обробки рослин спосіб та запорукою якісного врожаю;
хелати сумісні з широким спектром пестицидів та добрив, оскільки не вступають в реакцію з їх компонентами.
Навіть незначні добавки мікродобрив можуть позитивно впливати на рослини, покращуючи захисні властивості культур, їх стійкість до кліматичних особливостей (засухо-, жаро- і холодостійкість), ураження хворобами. У рослин, які отримали своєчасне і повне забезпечення мікроелементами, активізуються обмінні процеси, відзначається підвищений вміст вуглеводів (крохмалю і цукрів), білків, накопичення вітамінів, жирів.
ОПИС ТОВАРУ:
СТУПІНЬ ХЕЛАТІЗАЦІІ 100%, ВМІСТ МАРГАНЦЮ - MN 130 Г/КГ
Марганець необхідний для нормального протікання фотосинтезу, сприяючи збільшенню кількості хлорофілу в листі, синтезу цукрів і аскорбінової кислоти (вітамін С). Він бере участь в окисно-відновних реакціях, активізуючи більше 35 ферментів, регулює водний режим, підвищує стійкість до несприятливих факторів, а також впливає на плодоношення рослин і сприяє їх активному розвитку. Він здатний швидко поглинатися і переміщатися в рослинах. Крім цього марганець регулює надходження інших мікроелементів, впливає на переміщення фосфору з старіших частин рослини до молодих.
Марганцева недостатність загострюється при низьких температурах і високій вологості. У зв'язку з цим ранньою весною озимі найбільше страждають від дефіциту цього елемента.
При нестачі марганцю знижується синтез органічних речовин, зменшується вміст хлорофілу в рослинах, що призводить до хлорозу.
Найбільш чутливі культури: озимі, соя, цукрові буряки, картопля, а також овес, яблуня, черешня і малина.
ВЛАСТИВОСТІ ХЕЛАТУ МАРГАНЦЮ MN EDTA 13%:
не токсичний;
не містить хлору;
стійкий в широкому діапазоні pH робочого розчину;
сумісний з мінеральними добривами і з ЗЗР;
повністю розчинний у воді і легко засвоюється рослинами;
стійкий до впливу мікроорганізмів;
відрізняється високою транспортною активністю і проникністю через листя рослин.
НОРМИ ВНЕСЕННЯ:
Позакореневе живлення - 0,3-1 кг/га.
Крапельне зрошення - 0,5-1 кг/га.
Рекомендується виконувати повторні обробки з інтервалом 7-10 днів.