




430 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Призначення
Для кухні
Тип
Йогуртниця
Вес:
0,6 кг
Высота:
13 см
Диаметр:
12 см
Объем:
1,5 л
Цвет:
Белый
Код товару:
1238589194
Опис
Йогуртниця
Soarin SR-10AЙогуртниця
призначена для приготування молочних і фруктових йогуртів у домашніх
умовах із використанням натуральних продуктів і чистих закваскових культур.З йогуртницею Ви
будете впевнені, що вживаєте не тільки смачний, але й корисний, цілющий і
екологічно чистий продукт без консервантів, барвників, стабілізаторів і
інших синтетичних добавок.У йогуртниці
йогурт робиться легко та просто. Треба змішати молоко, закваску, за бажанням
додати цукор або бажаний наповнювач, розлити суміш баночками та увімкнути
йогуртницу. Ви самостійно встановлюєте, наскільки солодким буде йогурт, і
вибираєте наповнювач — фрукти, варення, желе, шоколад, каву або прянощі.Переваги
використання йогуртниці: · Ви
можете вживати йогурт як у чистому вигляді, так і додавати його в різні
страви;· Прекрасна
основа для соусів, напоїв і десертів;· Домашній
йогурт особливо корисний для здоров'я, а бактерії, що містяться в ньому, допоможуть
поліпшити травлення, імунітет і загальний стан здоров'я;· Простий
приготування, що не потребує спеціальних знань. Як
приготовить йогурт? Вам знадобляться:
закваска, молоко, йогуртниця.1.
Підготуйте молоко. Якщо ви
використовуєте домашнє (сироє) молоко або пастеризоване молоко — перед
застосуванням його треба прокип'ятити. Ультрапастеризоване молоко не вимагає
кип'ятіння. Молоко не має бути занадто холодним (не холоднішим за кімнатну
температури) або занадто гарячою.2.
Внесіть закваску. Переконайтеся, що
молоко не гаряче (не більш ніж +42 °C). Наповніть флакон із закваскою молоком
приблизно наполовину, закрийте його ковпачком, збовтайте до повного розчинення
розчини. Влийте розчинену закваску в молоко, ретельно перемішайте.3.
Залиште для сквашування. Перелийте суміш
молока із закваскою в йогуртницю. Увімкніть йогуртницю згідно з інструкцією. Час
сквашування, зазвичай, становить 6-8 годин. Ви можете залишити йогуртницю
на ніч, і вранці у вас буде готовий свіжий, смачний і корисний домашній йогурт.Обратите
увагу: соєве та мигдальне молоко вимагають більше часу на сквашування.4.
Перевірте готовність. Після закінчення
часу сквашування переконайтеся, що продукт став густим. Якщо ні — продовжте
ферментацію ще 1-2 години та перевірте знову.Готовий йогурт
треба зберігати в холодильнику. Повний смак розкривається в процесі дозрівання
у холодильнику впродовж доби, але ви можете вживати йогурт відразу ж після
охолодження.Термін зберігання
готового йогурта - до 5 суток. За бажання ви можете додати фрукти, горіхи,
мед, пластівці або цукор безпосередньо перед вживанням. Смачного! Характеристики: · Потужність:
15 Вт;· Мережа:
220 В, 50 Гц;· Висота:
13 см;· Діаметр:
12 см;· Модель:
S17;· Об'єм
йогуртницы: 1,5 л;· Кількість
чаш: 6 шт;· Об'єм
чаши: 0,150 л;· Цвет:
білий;
· Вага:
0,6 кг;
Дивіться також

Мороженица Silver Crest SEMD 12 A1

Мороженица DeLonghi ICK 5000
