Ячмінний чай 50 грамів
71 ГРН
Опис
Натуральний і неймовірно корисний напій із зерен ячменю, японська назва Мугіча. Напій стимулює імунну систему та має загальнозміцнювальні властивості. Ячмінний чай є низькокалорійним напоєм і не містить кофеїну.
Можна заварювати як у теплому, так і холодному вигляді. У холодному вигляді Японія п'ють ячмінний чай у літню спеку. Цей спосіб заварювання розкриває чай з іншого боку, додаючи рисові та кавові ноти та м'який посмак.
Рецепти приготування ячмінного чаю.
У холодному вигляді: 2 чайні ложки (5-10 г) ячменю, бажано попередньо його подрібнити, залити 500-1000 мл води та поставити в холодильник на ніч (6-8 годин).
У теплому вигляді: 1 чайна ложки (3-5 г) залити 250-300 мл окропу, настояти 5-10 хвилин. Можна заварити повторно.