13 USD
Основна інформація
Стан
Новий
Призначення
Для кухні
Материал корпуса:
Пластик
Питание:
220 В
Потребляемая мощность (Вт):
100
Тип:
Бытовой
Код/Артикул:
G88
Код товару:
1847996801
Опис
Опис:
Вакууматор, вакуумний пакувальник Freshpack Pro
Вакууматор — незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно, а їсти смачно та корисно.
Система вакуумного збереження продуктів Eiffel Freshpack PRO — допоможе зберегти вашу їжу свіжою й ароматною тривалий час, захистить продукти від обвітрювання, окиснення, дії бактерій і грибків.
Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшитися в рази.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м'яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Вакуумування вже готових страв і напоїв.
Закатка у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта та телефона, будь-яких документів або карток, що може стати в пригоді мандрівникам.
Freshpack PRO — це мініатюрний прилад із великою потужністю, здатний викачувати повітря як із м'яких продуктів, не пошкоджуючи його структуру та привабливість, так і з твердих!
Виготовлені з тришарового пластику та покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не пропускають повітря, вологу та UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий поліетилен, середній шар поліамід не пропускає повітря, зовнішній шар — ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.
Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, які їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого ставлення в процесі експлуатації.
Пристрій самого паковання досить простий. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, у якій відкачується повітря, а перед нею розміщена нагрівальна спіраль, за допомогою якої здійснюється запаювання пакета.
Кнопка увімкнення й окремий натискний вимикач призначені, відповідно, для автоматичного вакуумного пакування продуктів у спецпакети та ручне паковання без вакууматора в звичайні пакети.
Принцип роботи:
Відкриваємо бічні засувки, підіймаємо кришку приладу.
Встановлюють пакет у спеціальний затискач у правій частині паковання так, щоб відкритий зріз пакета був рівно посередині між ущільнювальними стрічками.
Закриваємо кришку, фіксуємо обидві клямки. Натискаємо кнопку вмикання, загориться червона лампочка. Пакувальник починає відкачувати повітря з пакета. Щойно лампочка змінить колір на зелений, процес пакування завершений. Час вакуумації та заварювання шва визначається автоматично.
Відкриваємо клямки.
Для чого потрібен вакууматор:
Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та інше. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їх зберігання може збільшитися в рази. Крім того, під час пакування круп Ви убезпечите себе від харчової молі.
Оперативне зберігання напівфабрикатів. Ви зможете приготувати заготівки їжі. Наприклад, порізати овочі або фрукти, замаринувати м'ясо тощо, а потім завакуумувати їх у пакет. Завдяки тому, що немає повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які призводять до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (зокрема окиснення). Навіть через кілька днів продукти матимуть такий вигляд, ніби Ви їх тільки запалювали.
Приготування їжі за технікою "Сувід", тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки страви (зокрема роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
Дуже швидке маринування риби та м'яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка!
Закатка у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефона, документів чи карток. Особливо може стати в пригоді мандрівникам.
Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря й зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти із собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість смакових якостей їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro працює у 2 режимах:
паковання без вакуумізації
паковання з вакуумізацією
Вакуумний пакувальник Freshpack Pro підходить:
Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
Для приготування їжі в техніці "Сувід", тобто у вакуумі.
Для маринування риби та м'яса.
Для заходження у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
Компактний вакуумний пакувальник, зручний і недорогий.
Керується однією кнопкою.
Пакувальник може працювати у двох режимах: вакуумізація й паковання або тільки паковання. Процес вакуумного паковання займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від об'єму повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
Правила упаковки:
Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети.
Кладіть пакет максимально рівною.
Заповнюйте пакет не більш ніж на 3/4 обсяги.
Жирну їжу упаковуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос.
Під час пакування м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом — щоб не пошкодити ягід.
Скільки зберігаються продукти у вакуумному пакованні?
Порівняльна таблиця зберігання продуктів у холодильнику та вакуумі (також у холодильнику):
Харчові продукти
Місце зберігання
Нормальний термін придатності
Скільки зберігається у вакуумі
Великі шматки м'яса: яловичини, птиці, баранини та свинини
Морозилка
6 місяців
2-3 роки
Фарш: яловичина, м'ясо птиці, баранини та свинини
Морозилка
4 місяці
1 рік
Риба
Морозилка
6 місяців
2 роки
Кава в зернах
Кімнатна температура
4 тижнів
16 місяців
Кава в зернах
Морозилка
6-9 місяців
2-3 роки
Ягоди: полуниця, малина, ожина
Холодильник
1-3 дня
1 тиждень
Ягоди: журавлина, чорниця, лохина
Холодильник
3-6 днів
2 тижні
Сир
Холодильник
1-2 тижні
4-8 місяців
Печиво, крекер
Кімнатна температура (регулярне відкривання паковання)
1-2 тижні
3-6 тижнів
Борошно, цукор, рис
Кімнатна температура
6 місяців
1-2 роки
Салат-латук
Холодильник
3-6 днів
2 тижні
Орешки
Кімнатна температура
6 місяців
2 роки
Олії без консервантів, як-от соняшникова, ріпакова, кукурудзяна олія
Кімнатна температура
5-6 місяців
1-1.5 року
Вино
Холодильник
1-3 тижні
2-4 місяці
Характеристики:
Роздільні функції: вакуумізація й паковання, або тільки паковання;
Автоматична зупинка вакуумізації;
Максимальний тиск усередині паковання — 430 mmHg;
Матеріал: пластик;
Розмір упаковника: 360x54x50мм;
Вага: 0,6 кг;
Споживання: 100 Вт (середнє);
Живлення: 220В;
Довжина шнура 1.4 М
Максимальна ширина пакета: 295 мм;
Розмір: 36 x 54 x 50 см.
Комплектація:
Вакуумний пакувальник 1 шт.
Вакуумні пакети 25 х 20 см — 10 шт.
Інструкція англійською мовою.