149.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Паста
Країна виробник:
Україна
Тип:
Паста из семян подсолнечника
Вид пасты:
Мягкие
Упаковка:
Стеклянная банка
Вес:
500
Срок годности:
6
Состав:
Семена подсолнуха 100%
Код/Артикул:
2106
Код товару:
1919919423
Опис
Паста з насіння соняшника кремова з фініковим сиропом, 100% натуральна
Використовуємо українське насіння тільки вищого ґатунку. Паста з насіння соняшника це чудове джерело фолієвої кислоти, яка сприяє оновленню клітин. Також паста багата залізом, кальцієм та цинком. Унікальна властивість насіння соняшника в тому, що вони гіпоалергенні. Відмінний інгредієнт для приготування ранкових смузі та енергетичних сумішей. Якщо додати до пасти з насіння трохи меду, то вийде найсмачніша халва на швидку руку.
Склад пасти завжди простий і зрозумілий. Ми не використовуємо шкідливих інгредієнтів, не додаємо ні цукру, ні олії. Дбайливо відбираємо насіння вищого ґатунку. Тому ви завжди гарантовано отримуєте свіжий та якісний продукт. Насолоджуйтесь натуральною пастою з фруктами, намазуйте на тости або хлібці, додавайте в кашу або мюслі, протеїновий шийк або смузі, просто їжте великою ложкою. Використовуйте її для виготовлення десертів або випічки, а також як основу для приготування молока.
Склад: 100% натуральна паста з насіння соняшника, фініковий сироп
Насолода без доданого цукру за рахунок натурального фінікового сиропу без доданого цукру
Неповторна ніжність пасти через використання сучасного млина для подрібнення насіння.
Натуральність - в нашій пасті немає пальмової олії, покращувачів смаку, консервантів, і.
Вітаміни та мінерали:
Насіння соняшнику відмінне джерело:вітамінів Е, В1, В6, заліза, міді, селену, марганцю, цинку та калію.
Фініковий сироп постачає в пасту всю природну силу фініка - (тіамін (B1), рибофлавін (B2), ніацин (B3), фолат (натуральна фолієва кислота), вітамін А і вітамін К), мінерали (кальцій, залізо, фосфор, натрій, калій, магній і цинк), клітковину, амінокислоти, антиоксиданти та ін.
Як використовувати ПАСТУ СОНЯШНИК+ФІНІКОВИЙ СИРОП:
як окрема страва
намазувати на хліб, хлібці, крекери, тости, печиво і т.д.
як доповнення до каш, мюслі, гранолів
як основу для начинок та кремів
з млинцями, оладками, сирниками, панкейками, коржиками
як топінг до фруктових салатів, морозива, сиру
у складі печива, цукерок та інших кондитерських виробів