Темперуюча машина для шоколаду BETATEMPER

Betatemper є ідеальним рішенням для тих, хто хоче зробити свої перші кроки у сві. . фото 1

101 ГРН

Способи доставки

Нова Пошта

Делівері

Основна інформація

Стан:

Нове

Опис

Betatemper є ідеальним рішенням для тих, хто хоче зробити свої перші кроки у світі темперування шоколаду. Ця темперуюча машина заснована на методі засівання, ідеальна для темперування невеликих кількостей шоколаду. Після того, як шоколад розплавиться і додадуться додаткові шоколадні каллети, система охолодження вентилятором дозволить досягти температури темперування.

Процес темперування шоколаду методом засівання включає такі кроки:
1) Попереднє розплавлення: початково більшу частину шоколаду розтоплюють повністю до температури, вищої за точку танення. Зазвичай це температура близько 44-45 °C для молочного та білого шоколаду, або 47-50 °C для темного шоколаду.
2) Засівання: ту невелику кількість нерозплавленого шоколаду додають до розплавленого шоколаду. Засіванням шоколаду змінюється його температура та кристалічна структура, оскільки нерозплавлений шоколад містить стабільні кристали, які впливають на кристалізацію розплавленого шоколаду.
3) Зниження температури: Після засівання температуру шоколаду поступово знижують, регулярно помішуючи, до оптимальної температури для його кристалізації. Для темного шоколаду ця оптимальна температура зазвичай становить близько 31-32 °C, для молочного та білого шоколаду - близько 29-30 °C. При нагріванні до робочої температури дуже важливо не перегріти шоколад, усього кілька додаткових градусів і готовий виріб буде погано стабілізуватися, може побіліти.

Betatemper оснащений системою подачі (жолобом) темперованого шоколаду у форми а також може комплектуватися автономним вібраційним столом для шоколадних форм.

Технічні характеристики:
- Напруга: 220 В
- Потужність: 0,5 кВт
- Вага: 19 кг
- Розміри: 40x41x35 см
- Ємність чаші: 2,5 кг

Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте по запиту на нашу електронну адресу або за телефонами.
Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної.
Чекаємо на Ваші звернення.
З повагою, компанія АР-Тех.

Машина для темперування шоколаду, темперувальна машина, обладнання для темперування шоколаду,

Ключові слова

машина для темперування шоколаду, темперувальна машина

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів

Дивіться також

Машина для темперування шоколаду CHOCOTEMPER. Ужгород. фото 1

Машина для темперування шоколаду CHOCOTEMPER

101 ГРН
Кондитерське обладнання
Текстура і звичний нам вид шоколаду є результатом темперування — складного процесу багаторазового нагрівання і охо
Ужгород
Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25. Ужгород. фото 1

Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25

101 ГРН
Кондитерське обладнання
MULLY 25 - меланжер з кам’яними жорнами, призначений для перетирання зерен подріблених какао-бобів. Завдяки повіль
Ужгород
Комбайн для збирання вишні, сливи та фундука Panda. Ужгород. фото 1

Комбайн для збирання вишні, сливи та фундука Panda

101 ГРН
Інше
Машина має фіксоване вібросито і додаткове рухоме вібросито, які встановлені на алюмінієвій рамі на колесах. Panda відмі
Ужгород
Гвинтовий насос із завантажувальним бункером для харчової промисловості. Ужгород. фото 1

Гвинтовий насос із завантажувальним бункером для харчової промисловості

101 ГРН
Інше
Гвинтовий (шнековий) насос – це один з типів об’ємних самовсмоктувальних насосів, принципом роботи якого є п
Ужгород
Імпелерні насоси для харчових продуктів. Ужгород. фото 1

Імпелерні насоси для харчових продуктів

101 ГРН
Інше
Ми пропонуємо італійські імпелерні харчові насоси для перекачування різних рідин в харчовій промисловості, а саме: перек
Ужгород
Наповнювач для густих та в'язких рідин FLUIDA. Ужгород. фото 1

Наповнювач для густих та в'язких рідин FLUIDA

101 ГРН
Розливне обладнання
Електронний наповнювач FLUIDA призначений для дозування в'язких харчових та нехарчових рідин, зокрема оливкової олі
Ужгород
Комбінований наповнювач для пляшок та bag in box, розливна установка. Ужгород. фото 1

Комбінований наповнювач для пляшок та bag in box, розливна установка

101 ГРН
Розливне обладнання
Комбінований наповнювач призначений для наповнення в пляшки та пакети Bag-in-Box харчові рідини, такі як вино, сік, олив
Ужгород
Професійний дозатор для рідких, густих і напівгустих рідин OPTIMA. Ужгород. фото 1

Професійний дозатор для рідких, густих і напівгустих рідин OPTIMA

101 ГРН
Розливне обладнання
Професійний дозатор для рідких, густих і напівгустих рідин OPTIMA
Ужгород
Пастеризатор для соку. Ужгород. фото 1

Пастеризатор для соку

101 ГРН
Інше
Пастеризатор використовується для пастеризації соків - термообробки соку до розливу в тару. Нагрівання води в котлі може
Ужгород
Харчові ємності з нержавіючої сталі. Ужгород. фото 1

Харчові ємності з нержавіючої сталі

101 ГРН
Інше
Пропонуємо вашій увазі ємності з нержавіючої сталі різного призначення, конструкції, об'єму і комплектації. Це ємно
Ужгород
Лінія для виробництва сидру. Ужгород. фото 1

Лінія для виробництва сидру

101 ГРН
Інше
На сьогоднішній день у продажу є готові технологічні лінії, за допомогою яких автоматизується весь процес виготовлення с
Ужгород
Італійський пастеризатор для напівфабрикатів, макаронів б/у Italgi PSE 40. Ужгород. фото 1

Італійський пастеризатор для напівфабрикатів, макаронів б/у Italgi PSE 40

226 576 ГРН
Обладнання для виробництва напівфабрикатів
Пастеризатор дозволяє збільшити термін придатності свіжих макаронних виробів та напівфабрикатів шляхом нагрівання продук
Ужгород
Професійна машина для виготовлення млинців La Crêperie. Ужгород. фото 1

Професійна машина для виготовлення млинців La Crêperie

101 ГРН
Обладнання для виробництва напівфабрикатів
La Crêperie — це професійна машина для приготування млинців, яка дозволяє випікати ароматні млинці, солодкі
Ужгород
Комплект для наповнення в пакети bag in box. Ужгород. фото 1

Комплект для наповнення в пакети bag in box

18 881 ГРН
Розливне обладнання
Даний мінімальний комплект для розливу в пакети bag in box складається з наступних компонентів: - пістолет для розливу
Ужгород
Машина для удаления косточек из сушёной сливы, чернослива DM-PlumSimple. Ужгород. фото 1

Машина для удаления косточек из сушёной сливы, чернослива DM-PlumSimple

12 ГРН
Кондитерське обладнання
Устройство предназначено для механического удаления косточек из сушеной сливы после бланширования. Слива устанавливаетс
Ужгород
Аппарат для удаления косточек из сливы, абрикоса DM-Tandem. Ужгород. фото 1

Аппарат для удаления косточек из сливы, абрикоса DM-Tandem

12 ГРН
Кондитерське обладнання
Устройство представляет собой рычажный механизм с пневматическим приводом, предназначенный для удаления косточек с косто
Ужгород
Гидропресс (аквапресс) для cока из фруктов, овощей, ягод. Ужгород. фото 1

Гидропресс (аквапресс) для cока из фруктов, овощей, ягод

12 ГРН
Інше
Предназначен для отжима сока из винограда, а также измельченных фруктов или овощей (яблоки, груша, томаты, морковь...).
Ужгород
Машина для очистки апельсинов, киви, яблок, грейпфрутов, груш и других фруктов. Ужгород. фото 1

Машина для очистки апельсинов, киви, яблок, грейпфрутов, груш и других фруктов

9 000 ГРН
Кондитерське обладнання
Машина снимает кожуру у апельсинов, яблок, лимонов, киви, грейпфрутов и т.п. Компактное исполнение машины позволяет прим
Ужгород
Протирочная машина для фруктов, овощей и ягод РМ 600. Ужгород. фото 1

Протирочная машина для фруктов, овощей и ягод РМ 600

138 961 ГРН
Інше
Компания АР-Тех предоставляет Вашему вниманию нашу новую разработку – протирочную машину для фруктов и овощей РМ 6
Ужгород
Дробилка для фруктов и овощей 1500-1800 кг/час, производство Италия. Ужгород. фото 1

Дробилка для фруктов и овощей 1500-1800 кг/час, производство Италия

127 ГРН
Інше
Дробилка подходит для измельчения фруктов без косточек, таких как яблоки, груши или для измельчения овощей. Полностью из
Ужгород