1 950.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Вид:
Соус
Країна виробник:
Китай
Вес:
5000
Цена за 1 кг:
267
Код/Артикул:
1850023
Код товару:
1682476253
Опис
Соєвий соус у порошку, комплексний гідролізат рослинного білка в порошку (Комплексний HVP) та дріжджовий екстракт є трьома головними комплексними підсилювачами смаку, які містять амінокислоту. Соєвий соус у порошку має унікальний азіатський смак і широко використовується в приправах.
Соєвий соус у порошку від AIPU FOOD сушать розпиленням із ферментованого соєвого соусу за допомогою запатентованої технології розпилювального сушіння. Завдяки цій технології можна зберегти характерний смак та текстуру соєвого соусу. Крім того, ця технологія може також зменшити неприємний аромат обвуглювання та окислення соєвого соусу. Клієнтам зручніше зберігати та транспортувати порошкоподібні продукти соєвого соусу, ніж рідкі.
Зовнішній вигляд: порошок соєвого соусу.
Колірний діапазон: світло-коричневий.
Особливість продукту: класичний/самий продаваний продукт, класичний смак.
Застосування: рекомендується використовувати в сухих приправах, снеках, м'ясних виробах, супах та маринадах, щоб покращити смак і смак умами.
Соус із соєвого соусу в основному використовується для посилення та змішування смаку. Тому характеристика смаку є основним показником. Через внутрішній білок у ферментованому соєвому соусі порошок соєвого соусу містить певну кількість білка, але вміст білка не такий високий (зазвичай 8% - 18%) через собівартість. Хлорид натрію є ще одним ключовим показником порошку соєвого соусу, який впливає на смак та вартість.
Застосування
Рекомендоване дозування
Соус для макання 0.4-0.6%
Підливки 0.5-1.0%
Локшина швидкого приготування 0.5-1.5%
М'ясні вироби 0.4-1.0%
Морські продукти 0.5-1.0%
Приправи 10-15%
Снеки 0.3-0.6%
Соус 20-24%
Супові основи 10-20%
Маринад 10-20%
Примітки: дозування, що рекомендується, тут призначене тільки для довідки. Перед використанням читайте та дотримуйтесь місцевих правил. Тим часом ми пропонуємо виробникам провести пробні випробування перед виробництвом, щоб переконатися в тому, що пропорція є оптимальною.