Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: Бакалія
Архів:

Суміш спецій "Для глінтвейну" 22 г


З настанням холодів, мабуть, найпопулярнішим зігріваючим напоєм вважається глін. . фото 1

39.00 ГРН

Основна інформація

Країна виробник:

Таджикистан

Упаковка:

Полипропиленовый пакет

Вес:

22

Код/Артикул:

2540

Код товару:

2081834060

Опис


З настанням холодів, мабуть, найпопулярнішим зігріваючим напоєм вважається глінтвейн.
Історія походження глінтвейну бере початок з часів Стародавнього Риму. Щоправда, там вино зі спеціями не підігрівали, а пили холодним. Спеції, на той час, могли себе дозволити лише заможні люди. Трохи пізніше, коли Європа почала торгувати з Індією, спеції стали доступні ширшому колу людей.
За рецепт гарячого вина зі спеціями варто дякувати жителям північної Європи. Там його пили для того, щоб зігрітися за умов суворого клімату. Згодом глінтвейн став традиційним напоєм у скандинавських країнах, Німеччині, Австрії, Польщі, Чехії та інших європейських країнах. Але саме німецький варіант рецепта вважається класичним, адже саме там було знайдено найдавніший рукописний рецепт, що датується 1843 роком.
Сьогодні глінтвейн є одним із головних символів різдвяних свят у Європі. Жоден різдвяний ярмарок не обходиться без цього ароматного гарячого напою.
Склад суміші для глінтвейну.
мускатний горіх;
кардамон;
гвоздика;
кориця;
бадьян;
цедра апельсина;
імбир слайси;
перець запашний.
Щоб приготувати смачний глінтвейн, візьміть пляшку сухого чи напівсухого червоного вина. Налийте його в каструлю, додайте суміш спецій для глінтвейну, кілька часточок апельсина та яблук, мед за смаком. На стандартну пляшку (0,7 л) вина потрібно додати приблизно 15 г (1 столова ложка) спеції для глінтвейну. Нагрійте вино до 80 °, щоб спеції розкрили свій неймовірний аромат. Залишіть глінтвейн на кілька хвилин настоятися, потім розлийте в келихи (бажано з товстого скла) і насолоджуйтесь пряним смаком, що зігріває.
Корисні властивості суміші для глінтвейну
Завдяки корисним властивостям вина та лікувальної дії спецій, глінтвейн вважається ефективним засобом від застуди. Кориця, що входить до складу суміші, має антисептичні, антибактеріальні, антиоксидантні, протизапальні та дезінфікуючі властивості; стимулює роботу ШКТ, покращує кровообіг та знижує рівень холестерину. Мускатний горіх має знеболювальні та заспокійливі властивості. Гвоздика – антибактеріальними, протигрибковими та знеболюючими. Також гвоздика допомагає впоратися з розладом шлунка та здуттям живота, покращує травлення, кровообіг та обмін речовин. Кардамон покращує апетит, прискорює обмін речовин, допомагає боротися з мігренню та застудами. Запашний перець має діастолічний і дезінфікуючий ефект. Запашний перець використовують при застудних захворюваннях, для зміцнення імунітету, лікування незначних інфекцій ротової порожнини та боротьби з акне. Також він допомагає засвоєнню вітамінів групи В та селену.
Як зберігати суміш для глінтвейну.
Зберігати у недоступному для дітей місці у запечатаних упаковках, захищати від світла та вологи.

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів