3 220 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Вес (кг):
3
Высота шприца:
52
Диаметр насадок, мм:
15; 19; 22
Длина шприца:
16
Емкость, кг:
3
Количество насадок, шт:
3
Материал насадок:
Пластик
Материал основной части:
Нержавеющая сталь
Посудомоечная машина:
Да
Тип загрузки:
Вертикальный
Тип механизма:
Ручной
Ширина шприца:
15
Код/Артикул:
311002
Код товару:
1699417882
Опис
311002 Шприц ковбасний ВЕРТИКАЛЬНИЙ Browin на 3 кг
Шприц ковбасний 3 кг, вертикальний - дуже простий в обслуговуванні і використання робить його ідеальним інструментом для домашнього виготовлення м'ясних виробів. З його допомогою ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів. В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну м'ясорубки. Шприц має вертикальне кріплення і займає досить мало місця на стільниці. Дана модель по праву вважається однією з кращих представлених на ринку вертикальних шприців.
Шприц вертикальний ідеальний для набивання ковбас, сардельок і сосисок.
Характеристики:
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Матеріал насадок: пластик
Розмір шприца: 16 x 15 x 53 см
Діаметр насадок: 15; 19; 22 мм
У комплекті штовхач з диском в силіконової опрессовке, що виключає зворотне видавлювання фаршу.
Привід механізму: ручний
Тип завантаження: вертикальний
Об'єм: 3 кг фаршу
Вага: 3 кг
Комплектація:
Шприц ковбасний
3 пластикових насадки діаметром: 15, 19, 22 мм
Інструкція
Упаковка: заводська коробка
Європейська якість!
Порядок роботи з ковбасним шприцом:
приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
натягніть підготовлену оболонку на цівку;
обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем все ковбасну оболонку;
перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашої ковбасі
Догляд:
після використання помити і висушити
збирати в сухому вигляді