3 105 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Вес (кг):
2,5
Высота шприца:
51.5
Диаметр насадок, мм:
14; 18; 21; 25
Длина шприца:
20.6
Емкость, кг:
2,5
Количество насадок, шт:
4
Материал насадок:
Пластик
Материал основной части:
Нержавеющая сталь
Посудомоечная машина:
Да
Тип загрузки:
Вертикальный
Тип механизма:
Ручной
Ширина шприца:
30
Код/Артикул:
311007
Код товару:
1699418265
Опис
311007 Шприц ковбасний ВЕРТИКАЛЬНИЙ Browin на 2,5 кг
Шприц ковбасний 2,5 кг, вертикальний - дуже простий в обслуговуванні і використання робить його ідеальним інструментом для домашнього виготовлення м'ясних виробів.
З його допомогою ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів. В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків.
Ця опція зберігає структуру фаршу на відміну м'ясорубки.
Шприц має вертикальне кріплення і займає досить мало місця на стільниці.
Дана модель по праву вважається однією з кращих представлених на ринку вертикальних шприців.
Насадки підходять під основні наявні в продажу види натуральної ковбасної оболонки.
З шприцом це швидко і просто.
Шприц вертикальний ідеальний для набивання ковбас, сардельок і сосисок.
Характеристики:
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Матеріал насадок: пластик
Діаметр насадок: 14; 18; 21; 25 мм
У комплекті штовхач з диском в силіконової опрессовке, що виключає зворотне видавлювання фаршу.
Привід механізму: ручний
Тип завантаження: вертикальний
Об'єм: 2,5 кг фаршу
Вага: 2,5 кг
Комплектація:
Шприц ковбасний
4 пластикових насадки діаметром: 14, 18, 21, 25 мм
Інструкція
Упаковка: заводська коробка
Набір легкий у догляді, можна мити в посудомийній машині.
Європейська якість!
Порядок роботи з ковбасним шприцом:
Приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цівку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
натягніть підготовлену оболонку на цівку;
обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
зав'яжіть за допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем все ковбасну оболонку;
перев'язуйте її ковбасним шпагатом в міру необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашої ковбасі
Догляд:
після використання помити і висушити
збирати в сухому вигляді