2 299 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Вес (кг):
2,7
Диаметр насадок, мм:
15; 19; 22; 25
Емкость, кг:
3
Количество насадок, шт:
4
Материал насадок:
Силикон
Материал основной части:
Нержавеющая сталь
Посудомоечная машина:
Да
Тип загрузки:
Горизонтальный
Тип механизма:
Ручной
Код/Артикул:
KM6502
Код товару:
1699418316
Опис
6502 Шприц ковбасний ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ Kamille на 3 кг
Шприц ковбасний 3 кг - це недорогий, дуже зручний і простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок і сосисок. З його допомогою ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів. В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків. Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну м'ясорубки. Шприц має горизонтальне кріплення і займає досить мало місця на стільниці. Нижня ніжка - йде у вигляді присоски, яка надійно кріпить шприц до поверхні столу.
Насадки підходять під основні наявні в продажі види натуральної ковбасної оболонки.
Зі шприцом це швидко і просто.
Шприц горизонтальний зручний в кріпленні і ідеальний для набивання ковбас, сардельок і сосисок.
Характеристики: 6502 Шприц ковбасний ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ Kamille на 3 кг
Виготовлений з нержавіючої сталі.
Пластикові насадки різних розмірів (діаметр: 15/19/22/25 мм).
Привід механізму - Ручний
Тип завантаження: горизонтальний
Місткість - 3 кг фаршу.
Вага - 2,7 кг
Комплектація: 6502 Шприц ковбасний ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ Kamille на 3 кг
Шприц ковбасний
4 пластикових насадки діаметром: Ø 15, 19, 22 , 25 мм
Інструкція
Упаковка: заводська коробка
Набір легкий у догляді, можна мити в посудомийній машині.
Європейська якість!
Міцна основа з двома затягнутими затискачами забезпечує надійне кріплення скоби до кухонного столу або столу.
Продукт призначений для контакту з харчовими продуктами.
Увага! Перед кожним використанням наповнювач повинен бути ретельно вимитий і намазав на його внутрішній поверхні чайною ложкою харчової олії. Це необхідно для забезпечення правильної роботи поршня і продовження терміну служби пристрою.
Порядок роботи з ковбасним шприцом:
Приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цевку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
натягніть підготовлену оболонку на цевку;
обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
зав'яжіть з допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем всі ковбасну оболонку;
перевязывайте її ковбасних шпагатом по мірі необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашій ковбасі
Горизонтальний ковбасний шприц найбільш кращий в домашніх умовах. Він стійкий, має зручне кріплення, додатковий кріпильний елемент струбцину, що дозволяє самостійно, практично без сторонньої допомоги підтримувати ковбасну оболонку під час наповнення.
Догляд: після використання помити і висушити. Збирати в сухому вигляді.