1 954 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Вес (кг):
1,4
Высота шприца:
15.5
Диаметр насадок, мм:
14; 18; 21; 25
Длина шприца:
57
Емкость, кг:
2,5
Количество насадок, шт:
4
Материал насадок:
Пластик
Материал основной части:
Аллюминий
Посудомоечная машина:
Да
Тип загрузки:
Горизонтальный
Тип механизма:
Ручной
Ширина шприца:
14
Код/Артикул:
311020
Код товару:
1699418365
Опис
311020 Шприц ковбасний ГОРИЗОНТАЛЬНИЙ на 2,5 кг
Шприц ковбасний 2,5 кг - це недорогий, дуже зручний і простий в обслуговуванні ковбасний шприц для домашнього приготування ковбас, сардельок і сосисок.
З його допомогою ви легко і швидко заповніть начинкою ковбасні оболонки практично всіх калібрів і видів. В процесі набивання фарш не нагрівається, що дозволяє уникнути бульйонних набряків.
Дозволяє зберегти структуру фаршу на відміну м'ясорубки.
Шприц має горизонтальне кріплення і займає досить мало місця на стільниці.
Нижня ніжка - йде у вигляді присоски, яка надійно кріпить шприц до поверхні столу.
Характеристики:
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь
Матеріал насадок: пластик
Розміри шприца: 57 x 14 x 15,5 см
Діаметр насадок: 14, 18, 21, 25 мм
Привід механізму: ручний
Тип завантаження: горизонтальний
Об'єм: 2,5 кг фаршу
Вага: 1,4 кг
Комплектація:
Шприц ковбасний
4 пластикових насадки діаметром: 14, 18, 21, 25 мм
Інструкція
Упаковка: заводська коробка
Європейська якість!
Порядок роботи з ковбасним шприцом:
приготований ковбасний фарш щільно забийте в циліндричний корпус ковбасного шприца;
на розтруб корпусу прикріпіть насадку (цевку) відповідну діаметру ковбасної оболонки;
натягніть підготовлену оболонку на цевку;
обертаючи ручки ковбасного шприца поступово заповніть м'ясним фаршем ковбасну оболонку;
при надходженні фаршу ковбасна оболонка буде зрушуватися вперед;
зав'яжіть з допомогою ковбасного шпагату на кінці ковбасної оболонки вузлик;
продовжуючи крутити ручку приводу ковбасного шприца ви з легкістю наповніть фаршем всі ковбасну оболонку;
перевязывайте її ковбасних шпагатом по мірі необхідності для додання естетичного і акуратного вигляду вашій ковбасі
Догляд:
після використання помити і висушити
збирати в сухому вигляді