240.00 ГРН
торгСпособи доставки
Нова Пошта
Укрпошта
Міст Експрес
Самовивіз
Основна інформація
Вид масла:
Тип:
Рафінована
Торгова марка:
Вказана в описі
Об'єм, л:
5 л
Опис
иготовляється з нерафінованої олії способом проведення повного циклу очищення. Водночас у ній зберігається невелика кількість вітамінів А, Е і К. Рафінована олія не виділяє канцерогенів і прекрасно поводиться в духовці та на сковороді — не димиться й не піниться під час смаження. Соняшникова олія — одна з найважливіших олій, що має велике господарське значення. У кулінарії застосовується для смаження та додавання в салати. З неї виробляють маргарин і кулінарні жири (плутаємо гідрування). Соняшникова олія застосовується для виготовлення консервів, а також у миловаренні та лакофарбовій промисловості. Соняшникова олія входить до складу різних мазей. Олія соняшникова "Масна" 100% соняшникова олія. Рафіноване виморожування, марки "П" (Рафінована дезодорована виморожена (пресове) соняшникова олія виробляється з натуральної високоякісної сировини).ДСТУ 4492:2017
Енергетична цінність 100 г продукту:
- Жири — 99,9 г з яких жирні кислоти: насичені — 11,3 г, мононенасичені — 24 г, полінесичені – 62,1 г;
- Вуглеводи - 0 г з яких цукру — 0 г;
- Білки - 0 г;
- Сіль - 0 г.
Метод обробки: рафінація, дезодорація, виморожування. Отримана із суміші пресованої й екстракційної олій. Термін придатності 6 місяців. Зберігати в закритих затемнених приміщеннях у рекомендованому інтервалі температур — від 0 °C до +30 °C і відносної вологості повітря не більш ніж 75%.
Ключові слова
соняшникова олія, рафінована олія, олія 5 л, масло подсолнечное, рафинированое масло, масло 5л, олія для смаження, масло для жарки
Поскаржитись