797 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Тип:
Нож разделочный
В упаковці:
Нет
Довжина леза, мм:
100-150
Колір руків'я:
Оранжевый
Комплектация:
Один предмет
Кількість предметів, шт.:
1
Материал лезвия:
Нержавеющая сталь DIN 1.4110
Матеріал руків'я:
Полипропилен
Можна мити в посудомийній машині:
Да
Назначение:
Разделочный
Ріжуча крайка ножа:
Гладкая
Серия:
Profissional Master
Код/Артикул:
6710933
Код товару:
2181582690
Опис
Короткий опис:
Нож разделочный с изогнутым лезвием Tramontina Profissional Master red, 127 мм (24662/055)Материал лезвия: нержавеющая сталь. Материал рукоятки: полипропилен с покрытием Microban.Режущая кромка ножа: гладкая. Длина лезвия: 127 мм. Цвет рукоятки: желтый.
Додатковий опис:
Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає росту грибків і бактерій. Більше гігієни та безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так довго як і життя самого товару.Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного та безпечного захвата, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.Особливості: Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110 Товщина леза: 2 мм Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban Можна мити в посудомийній машиніБренд Tramontina заснований у Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.Tramontina виробляє кухонне начиння лише з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домогосподаря, так і найвимогливішого професійного кухаря.Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених у цей процес.