8 148 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Цвет:
Зелёный
Вид ножа:
Кишеньковий,туристичний
Длина клинка:
76 мм
Марка стали:
S30V
Материал:
Сталь
Материал рукояти:
Micarta
Общая длина:
185 мм
Тип замка:
Back lock
Тип заточки:
Прямий
Тип ножа:
Складаний
Тип товара:
Ножі
Форма клинка:
Clip-point
Цвет рукоятки:
Оливковий
Код/Артикул:
112GRS5
Код товару:
2313897797
Опис
Опис Ніж Buck "112 Ranger Sport" 112GRS5
Сучасний та елітний, 112 Ranger Sport – це професійна версія повсякденної моделі 112 Ranger. Маючи багато традиційних характеристик класичного 112 Ranger, 112 Ranger Sport легший і сконструйований з використанням болтового з'єднання на гвинтах типу Torx замість стандартного заклепувального вузла. Sport також пропонує новий дизайн глибокої кишенькової кліпси. Завдяки використанню рами з анодованого алюмінію у поєднанні із зеленою мікартою, вага 112-го зменшена без шкоди для її якості та довговічності. Щоб забезпечити максимальну продуктивність, Hunter Sport може похвалитися покращеною кліпсою, лезом із нержавіючої сталі S30V з двома шпеньками для великого пальця для легкого відкривання однією рукою.
Складні ножі із замком Lockback мають механізм, який блокує лезо у відкритому положенні, приводячи його в дію при повному розкритті леза. Замок отримав свою назву за принципом коромисла, який частково видимий на верхній частині ножа. Відкриття леза призводить до блокування коромисла проти леза, тому воно замикається у відкритому положенні. Натискання на "качельку" у верхній частині рукоятки звільняє її і дозволяє користувачеві закрити лезо. Замки вимагають закриття двома руками, хоча деякі з них відкриваються однією рукою.
Компанія Buck пишається тим, що цей ніж, як і основна маса моделей бренду, зроблено у США.
Buck Knives є лідером на ножовому ринку щодо утримання гостроти ріжучої кромки завдяки грамотному вибору сталі та процесу фірмової BOS-термообробки, вперше розробленої відомим у сфері Полом Босом, чия система термообробки зарекомендувала себе як найкраща в бізнесі. Кожне лезо проходить суворий процес термообробки та перевірку якості. Потім він загартовується до відповідної твердості за Роквеллом за допомогою системи нагріву, заморожування та повторного нагріву. Це забезпечує більш тривалий термін служби ріжучої кромки, простоту переточування та лезо, яке вас не підведе.