395 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Країна виробник:
Італія
Вес:
1000
Тип упаковки:
Вакуумный пакет
Количество в упаковке:
6
Форма выпуска:
Зерновой
Вид кофе:
Купаж арабики и робусты
Степень обжарки:
Темно-средняя
Ароматизатор:
Нет
Без кофеина:
Нет
Кофеин:
Высокий
Крепость кофе:
Крепкий
Код/Артикул:
IV
Код товару:
1776443301
Опис
Кава в зернах Covim Gran Bar 1кг - це чудове поєднання арабіки та робусти для класичного італійського еспресо.
Ароматна кава з м'яким і насиченим смаком і густою пінкою. Кава італійського обсмаження.
Створюючи унікальні купажі з арабіки та робусти, італійські фахівці знайшли ідеальний рецепт, що дає змогу навіть найдосвідченішим кавоманам зануритися у справжній кавовий рай. Можна сміливо стверджувати, що кава в зернах Ковім Гран Бар створена за принципом поєднання в одному напої якості та унікальності.
Якість та унікальність - філософія італійської кави Covim.
Характеристики
Вакуумна упаковка зі спеціальним клапаном.
Тип кави: Зернова кава
Склад: 70% Арабіка і 30% Робуста
Смак: З приємною кавовою гірчинкою, насичена пінка
Обсмажування кави: середнього-темного
Кофеїн: З кофеїном
Бренд: Covim
Країна: Італія
Упаковка кави: 1 кг.
100% Оригінал
Ця кава підходить як для вендингу, так і для кавомашин різних моделей.
Для оптових замовлень - спец. ціни. За деталями звертайтеся за телефоном, вказаним на сайті.
Історія кави Covim
Covim був заснований 1991 року внаслідок злиття двох старих компаній з виробництва кави, які активно допомагали поширювати культуру кави в Генуї на початку 1900-х років. Кавову компанію Covim контролюють члени п'яти родин, які також здійснюють операційний контроль у рамках бізнесу.
Ця італійська кава має міцні позиції на національному ринку, але також експортується в інші країни.
Для того щоб здійснювати свої цілі, Covim безперервно інвестує у свій персонал. Штаб-квартира знаходяться в Генуї, як і головний завод, площа якого в даний час становить 9, 000m2.
Covim, який почав з того, що зосередився на кафе. Наразі розвиває всі основні канали продажів кави: готелі, ресторани та кейтеринг; торгові автомат; великомасштабна роздрібна торгівля).
Італійське прожарювання з використанням найсучаснішого обладнання дає можливість максимально розкрити всю багатющу палітру смаку та аромату, що ховається в кожному кавовому зерні.
Якість кавового зерна необхідно оцінювати за кінцевим напоєм. Смак еспресо залежить від багатьох факторів: від купажу, врожаю на конкретній плантації, технології обсмажування, герметичності упаковки! Кава Covim - це ретельно відібрані кавові зерна з найкращих плантацій світу, постійний контроль якості та унікальні купажі різних сортів кави. До упаковок потрапляють тільки найкращі кавові зерна, що пройшли кілька контролів якості.