89.00 ГРН
Основна інформація
Категорія рубрики:
Тип:
Напиток
Вес:
500
Упаковка:
Дой-пак
Код/Артикул:
1763
Код товару:
1646183583
Опис
Кероб сирий порошок
Рожкове дерево не страждає від хвороби деревної губки, воно не піддається хворобам, тому його оббризкують хімічними добривами.
Солодкий "кофейний" порошок Кероб отримують з сушених плодів (стручків) субтропічного вічнозеленого дерева бобові.
Застосування Керобу:
1) випічка (торти, вафлі, тістечка і т.д.) Пудинг,
2. Добавка в кашу (для різноманітності смаку)
3. какао-поживок, цукерок, морозиво і т.д
4. Для заповнення організму корисними речовинами
5. Для виведення токсинів з організму
6 Для всіх охочих побудувати і покращитись
7. Для приготування сіроденичного і/ або вегетаріанського шоколаду
Корисні властивості і склад Керобу:
1) Кероб багатий на натуральні харчові волокна, які допомагають на мікрофлору кишечника.
2) На відміну від какао-бобів, кероб солодкий сам по собі і не потребує солодкості додати рафінованого цукру!
3) У ньому міститься багато вітамінів і мінералів.
Кероб на 8% складається з білка і містить вітаміни А, В, В, В, В2 і D.
У ньому міститься багато кальцію, фосфору, калію та магнію, а також залізо, мідь, нікель, барій і марганець.
4) Значно знижує засвоєння надміру холестерину при щоденному прийомі їжі.
Його гіпохолестеринова здатність вдвічі більша, ніж інші харчові волокна.
5. На відміну від кави і какао, кероб не містить психотропних речовин: кофеїну і теобромину, які є в шоколаді і викликають залежність та алергію.
6 Кероба не має фенілламіну, який викликає мігрень, і фромамін, який, крім мігрені, викликає алергію.
7. Кероба не має жирної кислоти, яка не дає організму використовувати кальцій і цинк. Ці мінерали (кальцій і цинк) необхідні для здорової шкіри. Винахідливість щавелєвої кислоти в шоколаді може бути причиною прищів, які зазвичай з’являються у підлітків, схильних до надмірного споживання шоколаду.
Кароб містить великі вуглеводи (сахара) і дубильні речовини. Вуглеводи роблять кероб клейким і здатний поглинає воду і діє як загуститель.
9. Матеріали дубильної речовини Кероб пов’язують токсини, і таким чином вони дезактивують їх.
Звичайно, кероб не панацея і ліки. Ті, хто любить шоколад і їсть, можуть перейти на кероб. У будь - якому кулинарному рецепті можна замінити порошок какао керобом.
Звичайно, кероб це не те саме, що і какао, але раджу спробувати і ввести кероб у свій раціон! Вже через кілька тижнів ви помічаєте, як здоров’я впливає на ваше здоров’я і красу.