12 265 ГРН
Основна інформація
Стан:
Нове
Сфера использования:
HoReCa|Fast-food|Торговые магазины|Для бара
Цвет:
Черный
Тип питания:
Батарейки
Тип установки:
Настенный|Настольный
Вид устройства:
Кнопка вызова
Радиус действия:
50
Гарантийный срок:
12
Длина:
65
Ширина:
65
Вес:
0.037
Глубина:
16.5
Код/Артикул:
CTK200PSR7
Код товару:
1418484012
Опис
Повністю готова до роботи система виклику:
Кухонний передавач кухаря CTK-200– 1шт;
Пейджер-годинник офіціанта – 7шт.
Система налаштована – вам залишається тільки роздати пейджер-годинник офіціантам і встановити в зручному місці передавач кухаря.
Безпровідна система виклику офіціанта з кухонним передавачем
Налаштована і готова до роботи система для зв'язку кухні ресторану і офіціантів. Допоможе оптимізувати роботу і підвищити рівень сервісу у вашому закладі.
В комплект входить:
Кухонний передавач кухаря CTK-200;
Пейджер-годинник для офіціанта PS REAL – 7 шт.
Будь-яку кількість додаткових пейджер-годин за ціною 1299 грн/шт.
Кухонний передавач кухаря
Підтримує до 99 годин-пейджерів – підходить для закладів будь-якого розміру і формату.
Радіус дії на відкритому просторі до 500м, в приміщенні – до 100м.
Сигнал відмінно проходить через перешкоди, офіціант гарантовано отримає повідомлення.
Корпус передавача з міцного високоякісного пластику, водозахищена клавіатура.
Пейджер-годинник офіціанта
– Легке зрозуміле меню і великий екран.
– Індикатор виклику: звуковий або вібросигнал.
– Працюють від вбудованого акумулятора, що заряджається через міні-USB роз'єм.
– Зберігає в пам'яті 20 останніх дзвінків від кухні/бару і відвідувачів.
Як працює система?
Встановіть на кухні/барі в зручному місці передавач кухаря;
Роздайте офіціантам пейджер-годинник;
Коли замовлення готовий, кухар/бармен натискає на кнопку на передавачі;
Офіціантові приходить повідомлення на наручний пейджер про готовність замовлення;
Відвідувачі отримують завжди гарячі страви максимально швидко.
Рішення для оптимізації роботи ресторану
Як правило, в кафе або невеликому ресторані немає надійної системи зв'язку між кухнею і офіціантом. Офіціантам доводиться регулярно заходити на кухню і питати у кухаря про готовність замовлення, що не сприяє ефективній роботі. Неузгодженість у роботі кухні і персоналу в залі часто призводить до повільного обслуговування і невдоволення відвідувачів. Ця проблема особливо актуальна для великих закладів з декількома залами, літником і ресторанних комплексів з окремими будиночками.
Готова система виклику офіціанта для кухні ресторану:
Офіціант не витрачає час на уточнення стану замовлення;
Повідомлення про готовність миттєво приходить на пейджер-годинник;
Кухар повідомляє про готовність замовлення лише по натисненню на кнопку;
Завжди гарячі страви – задоволені відвідувачі.
Комплект налаштований і готовий до використання – додаткові налаштування або навчання персоналу не потрібні.