649 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
Призначення
Для кухні
Тип
Гейзерна
Материал корпуса:
Нержавеющая сталь
Материал ручки:
Бакелит
Цвет:
Стальной
Совместимость с источниками тепла:
Подходит для всех типов плит
Артикул:
301024
Код/Артикул:
301024
Код товару:
5f5f5e57c5d8c0045d573d83
Опис
Гейзерна кавоварка з клапаном для випуску пари— швидкий і зручний спосіб приготувати смачну каву. Виконана у стилі класичної кавоварки.Виготовлена з нержавіючої сталі. Зручна ручка - з бакеліту, що забезпечує безпеку та надійність при користуванні. Кавоварка підходить для всіх джерел тепла, крім індукційних.Гейзерна кавоварка розрахована на 6 чашок кави Інструкція з експлуатації гейзерної кавоварки (принцип роботи гейзерної кавоварки):· Наповніть чистою питною водою нижню частину до запобіжного клапана.· Вставте лійкоподібний фільтр і заповніть його меленою кавою, не утрамбовуючи. Використовуйте каву середнього та великого помелу. Фортеця кави можна регулювати кількістю меленої кави, засипаної у лійкоподібний фільтр. нижньої частини.· Поставте кавоварку на середній вогонь і дочекайтеся поки кава почне витікати (приблизно через 4 хвилини) зі стовпчика.< br/>· Коли кава наповнить ємність верхньої частини, зніміть кавоварку з вогню. Не торкайтеся гарячої поверхні кавоварки, користуйтеся ручкою. Поради щодо догляду за кавоваркою:< Не використовуйте різні екстракти, т.к. вони можуть засмічити фільтр кавоварки.· Регулярно перевіряйте стан кавоварки, змінюючи замінні частини, що зношуються. · Перед використанням кавоварки перевірте наявність в ній клапана та всіх внутрішніх компонентів, а також правильність їх встановлення. Найкраще підійде для гейзерної кавоварки кави середнього помелу. Або суміш середнього та великого помелу в рівних частках. Тоді напій виходить ароматнішим. Перколятор дозволяє заварювати не тільки каву, а й чай та трав'яні збори за тією ж технологією. Всі частини кавоварки, що контактують з кавою, слід мити після використання з миючим засобом у теплій воді. Саме мити, а не обполіскувати, інакше до смаку кави згодом домішуватиметься смак прогорклого жиру та накипу.