260 USD
Опис
Ви ще темперуєте шоколад на водяній бані або за допомогою лампочки? Якщо так, то є привід почати використовувати професійне обладнання!
Ємність для плавлення, темперування шоколаду із завантаженням від 3 до 28 літрів. Матеріал ємності харчова нержавіюча сталь AISI 304, безінерційний інфрачервоний нагрівач із малим споживанням електроенергії, захист від перегріву шоколаду, контроль нагріву за допомогою цифрового ПІД регулятора з точністю до 0,1 °С. Потужність даної ємності до 250 Ватт.
Виробляємо машини для темперування шоколаду із колісним міксером завантаженням до 20 літрів.
Лінійка складається з двох моделей, із завантаженням до 12 літрів та завантаженням до 20 літрів. Опція – вібростол під пластикові, силіконові, полікарбонатні форми.
Розробка та виробництво обладнання для роботи з шоколадом, начинками, урбечем, олією. Розробка та виготовлення різних форм для шоколаду.
Гарантія на все обладнання 12 місяців, пост-гарантійне та сервісне обслуговування.
Ключові слова
темперирование шоколада, температор, ванна для плавлення, жиротопка, робити шоколад, плавити шоколад, обладнання для шоколаду, шоколад, цукерки, плавлення
Поскаржитись