600 ГРН
Основна інформація
Стан
Новий
ISBN:
978-966-982-219-2
Год издания:
2021
Количество страниц:
208
Автор(и):
Ібан Ярса
Вага(гр):
735
Вид:
Кулинарія
Видавництво:
Віват
Возраст:
14+
Жанр:
Кулінарія
Иллюстрации:
Цветные
Палітурка:
Тверда
Папір:
Крейдований
Розміри(мм):
195х235
Серия:
Подарункові видання
Язык:
Українська
Код/Артикул:
9789669822192
Код товару:
2008564180
Опис
У цій книжці Ібан Ярса,відомий популяризатор випікання домашнього хліба,фудблогер,автор кількох книжок про хліб,журналіст і перекладач,розповідає про все,що віндізнався за роки,присвячені своєму захопленню.Пекакрі-аматори й справжні знавці своєї справи зможуть прочитати в книжці про таке:основні інгредієнти та прийоми,які слід знати,щоб спекти смачний хліб;понад 30 рецептів з використанням основних технік,презентовані в трьох тематичних розділах-у кожному пояснено нову техніку чи спосіб,рецепти супроводженопокроковими фото й варіантами приготування,рекомендації сучасних пекарів,поцінувачів домашнього хліба і популяризаторів тисячолітньої традиції,наприкінці книжки є розділ з відповідями на поширені запитання,що виникають у тих,хто береться випікати хліб удома, і невеличкий зручний глосарій.