Оголошення не активне, знайдіть інші пропозиції в категорії: Обладнання для харчової промисловості
Архів:

Маслобійка, блендер, міксер, 20л нержавійка Туреччина

Блендер, міксер, маслоробка 20л нержавійка Туреччина
Опис:
Компактна мультифункц. . фото 1

5 800 ГРН

Основна інформація

Стан:

Нове

Максимальное время для получения масла из сливок:

30

Максимальный объем заполнения исходным продуктом:

20

Максимальное время для получения масла из сметаны:

30

Вместимость бака:

20

Продолжительность непрерывной работы маслобойки:

60

Минимальная пауза в работе маслобойки:

10

Максимальный выход масла от объема исходного продукта:

40

Минимальный объем заполнения исходным продуктом:

5

Высота:

37

Вес:

6

Ширина:

35

Длина:

35

Тип:

Маслобойка

Напряжение:

220

Привод:

Электрический

Частота:

50

Потребляемая мощность:

0.35

Код/Артикул:

1064

Код товару:

1395267756

Опис

Блендер, міксер, маслоробка 20л нержавійка Туреччина
Опис:
Компактна мультифункціональна машина: блендер, міксер, маслобойка, призначена для приготування вершкового масла, пасти, пюре, соусів, коктейлів, кремів та багато іншого. У комплексі є дві насадки для блендера та міксера з допомогою яких можна без великих зусиль приготувати томатну пасту з томатів, фруктове пюре з м'якими та соковими фруктами, з молока - творог та масло. При підготовці вершкового масла, для найкращого взбивання, розбавляйте вершки холодною водою до рідкої консистенції. Маслобійка, незважаючи на об'єм, 20 л, має дуже компактний дизайн та ергономічність. Потужний двигун на 350 Ватт. Змінні насадки з харчової нержавійки, за допомогою яких можна швидко і якісно збити чи подрібнити продукти. Мінімальне завантаження 3 л, максимальне 20л. Даний апарат повністю виготовлений з харчової нержавійки та його надійність та довговічність працюватиме вам довгі роки.

Технічні характеристики:
Модель: AR-Y-011
об'єм - 20л
Мінімальна завантаження 3 л, максимальна - 20л
Номінальна напруга мережі - 220-240V 50/60Hz
Потужність: 350 Вт
Матеріал: нержавіюча сталь
Розмір - 35 * 35 * 37
Маса: 8,2 кг

Опис
Дуже жирні і загусклі вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до рідкого стану.

УВАГА: Не застосовуйте густі не розбавлені вершки або сметану в маслобійку, це призведе до зупинки двигуна і виходу його з ладу. Якщо обороти двигуна сповільнюються значить продукт потрібно додатково розбавити теплою (не більше 27 С) водою.
Застосування вершків малої жирності, придбаних через торгову мережу, не рекомендується використовувати для збивання масла.
Готові вершки або сметану заливають в бак, максимальне завантаження 15 см нижче кришки.

УВАГА: Мінімальне завантаження 3 літри.
Після чого включають електропривод, який приводить в обертання вал з крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що приводить до утворення масляного зерна і виділенню рідкої маси - пахта (сироватка).
У процесі збивання масла необхідно періодично (через 10-20 хв) робити візуальну оцінку готовності масла. Для цього відключають маслобійку та знімають кришку. Якщо масляне зерно зібралося в однорідну зернисту масу, а пахта має прозоро-білий колір, то процес вважати завершеним.
Якщо температура повітря вища за середню можна використовувати лід. Після закінчення збивання, відключивши маслобійку від мережі, і в окрему ємність зливають пахту. Потім для видалення залишків пахти, в бак з залишками масла заливають холодну воду і промивають масляне зерно з перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопатою. Для кращого очищення масляного зерна промивку повторюють.
Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстеляють чистий папір або клейонку і, злегка віджавши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води з отриманого масла. Для прискорення процесу видалення води масло перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води масло збирають в грудку. Продукт готовий до вживання або зберігання.
Після закінчення роботи маслобійкою її необхідно промити. Для цього необхідно відключити від електромережі, відкрутити гвинт фіксатор крьльчатки, зняти її і промити все гарячою водою з миючими засобами, потім протерти сухою ганчіркою, просушити і зібрати в зворотному порядку.
Інструкція ТУТ

Поскаржитись
Все (0)
Останні коментарі
Для даного оголошення немає коментарів