585 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
Код/Артикул:
4458733
Код товара:
330
Описание
Сукралоза має солодкість в 300-800 разів більше, ніж сахароза, також вона має хорошу стабільність при високих температурах, що дозволяє використовувати її, наприклад, у випічці. E955 не шкодить організму людини - як і інші підсолоджувачі, це одна з найбільш вивчених харчових добавок. Солодкий смак завжди супроводжував людину. Амніотична рідина в животі матері солодка, молоко, яким харчується молоде ссавець в перші місяці свого життя, солодке. З розвитком цивілізації, розширенням доступу до багатьох продуктів харчування, а також збільшенням кількості роздач різної реклами в пресі і на телебаченні, ми значно збільшили споживання всього солодкого. З одного боку, ми дозволяємо собі більше задоволення, з іншого - страждаємо від наслідків. Надмірна вага, ожиріння, розвиток діабету 2 типу, карієс і зниження споживання продуктів, зазвичай вважаються здоровими, - ось лише деякі з наслідків вживання солодощів, яким особливо схильні діти і підлітки. Тому протягом багатьох років ми шукали замінники традиційної сахарози, або по-іншому, звичайного столового цукру. Сукралоза - характеристики підсолоджувача Підсолоджувач сукралоза в 300-800 разів солодше традиційної сахарози. До того ж солодкий післясмак залишається в роті набагато довше, ніж з аспартамом або ацесульфамовой сіллю. Вона стабільна при високих температурах, що дозволяє використовувати її, в тому числі, для випічки. Цукрозамінник сукралоза добре розчиняється у воді, тому ви можете швидко додати її в каву або чай для отримання бажаного солодкого смаку. Тому її використовують в готових напоях, лікувальному харчуванні і дієтичних добавках. Дослідження показують, що вона проходить через людський організм в незмінному вигляді у великих кількостях, тому теоретично нешкідлива для нього. Основна перевага використання підсолоджувачів на кухні - їх низька або нульова енергетична цінність (теплотворна здатність). Сукралоза е955, як сахарин, цикламат, ацесульфам K, невід та з'єднання, виділені з Stevia rebaudiana, не містять калорій. Сукралоза - побічні ефекти Як згадувалося раніше, однією з причин, по якій були розпочаті дослідження замінників сахарози, був стрімке зростання числа людей з надмірною вагою і ожирінням. Парадоксально, проте, незважаючи на те що багато таких замінники вже були знайдені і незважаючи на зростання їхньої популярності, кількість людей, які страждають ожирінням, не зменшувалася взагалі і навіть стає дедалі більше. Звичайно, причини цього можна побачити в багатьох сферах життя - ми проводимо все менше і менше часу на відкритому повітрі, у нас все менше і менше вправ - в т.ч. завдяки новітнім технологіям продукти високого ступеня переробки ми вибираємо набагато частіше, в тому числі з-за брак часу і сил для приготування домашньої їжі. Однак факт полягає в тому, що часто, маючи вибір між традиційним продуктом і продуктом зі зниженим вмістом калорій, ми інтуїтивно вибираємо останній. Ми вважаємо, що таким чином ми краще подбаємо про свою фігуру, вгамувавши голод в належній мірі. Тим часом, виявляється, ми не зупиняємося на одному продукті. Наш апетит зазвичай зовсім не знижується, тому, натхненні низькою калорійністю, ми тягнемося до ще одного. З зауваженням, що тоді ми вирівняємо явно збережений енергетичний баланс і навіть з'їмо більше - не позбавлені почуття голоду. Підсолоджувач - хороший вибір в цьому випадку? Експерименту піддалося близько десятка здорових жінок. Однією частини пропонували підсолодити сукралозу, інший - сахарозою. Виявилося, що перша група не змогла задовольнити свою тягу до солодкого смаку. Грунтуючись на цьому мікродослідженні, можна припустити, що низькокалорійні продукти теж слід вибирати з розумом - може виявитися, що ми будемо купувати і є набагато більше. Безпека використання сукралози Підсолоджувачі є одними з найбільш вивчених добавок. Тому немає підстав сумніватися в безпеці їх використання і споживання. Їх наявність, безсумнівно, є великою перевагою при окремих захворюваннях, наприклад при діабеті, коли абсолютно необхідно ад