1 399 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
Бренд:
Tramontina
Матеріал леза:
Нержавіюча сталь DIN 1.4110
Матеріал рукояті:
Полікарбонат
Серія:
Century
Країна виробник:
Бразилія
Артикул:
24006/106
Довжина, мм:
152
Код/Артикул:
24006106
Код товара:
5706
Описание
Обвалочний ніж Tramontina Century 24006/106 – це спеціальний інструмент для відокремлення м'яса всіх видів від кісток. Тонкий довгий клинок із міцної сталі з чудовим заточенням звужується до кінчика. Головна вимога до обвалочного ножа - щоб він був дуже гострим. При цьому лезо має бути гнучким, щоб ніж обвалочний міг плавно обійти кістку і акуратно і рівно зняти м'якоть. Навіть найскладніші операції з якісним ножем від виробника зі світовим ім'ям приносять задоволення. Ножі серії CENTURY відносяться до професійних високоякісних ножів завдяки особливому підбору матеріалів та технології виготовлення. CENTURY є висококласною високопродуктивною лінією кухонних ножів створеною спеціально для шеф-кухарів та гурманів. Головною особливістю цих ножів є дуже гостре заточення, що дозволяє нарізати продукти надзвичайно тонкими скибочками навіть для найскладніших і найвіртуозніших рецептів. Це досягається завдяки кутому клинку: кування ущільнює кристалічну решітку металу і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною. Ідеально ергономічна ручка з полікарбонату та скловолокна є продовженням клинка та забезпечує комфорт та безпеку при різанні. особливості: Матеріал леза: Кована сталь європейського стандарту DIN 1.4110 Товщина леза: 2,5 мм Загартування до твердості 56 одиниць за шкалою Роквелла з кріообробкою Матеріал рукоятки: полікарбонат Можна мити в посудомийній машині Бренд Tramontina заснований у Бразилії у 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань. Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, їдалень та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду. Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря. Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це поєднує людей залучених до цього процесу.