Рибний бульйон Хондаші Yuan Xiang 500г
545.00ГРН
Категорія рубрики: | Каші, мюслі, сухі сніданки |
---|---|
Вид: | Супы, бульоны |
Тип: | Бульоны |
---|---|
Вес: | 500 |
Упаковка: | Пакет з фольги |
Бренд: | San Ying |
Калорійність (ккал): | 192 |
Жири: | 0.6 |
Білки: | 17.5 |
Вуглеводи: | 29 |
Склад продукту: | Сіль кухонна, глюкоза, жріжджі, рибний екстракт 5%, моносодіум глутамат, нуклуїнова кислота. |
Вага нетто: | 500 |
Натрій: | 0.017 |
Країна виробника: | Китай |
Термін придатності (міс.): | 12 місяців |
Умови зберігання: | При температурі от +1°C до +25°C |
Код/Артикул: | 17925 |
Код товару: | 1609977823 |
Опис
Даші (на японському вимовляється Дасі) - це обов'язковий компонент японської кухні, який формує смак страви. Дасі являє собою основу для бульйону, який готується шляхом випарювання продуктів тваринного і рослинного походження з метою отримання екстракту, що формує аромат майбутнього страви. У японській кулінарії використовуються наступні відомі різновиди дасі: на основі стружки японської скумбрії Кацуо і сухих бурих водоростей комбу, нібосі (хрусткі дрібні сардинки), комбу або грибів шиітаке.
Дасі є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.
Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами:
Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.
Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.
Основу дасі, що надає японським стравам неповторний смак, традиційно становить стружка тунця боніто (кацуобус) або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.
Дасі є аналогом бульйону, або відвару в розумінні західної кулінарії і бульйону тан в китайській кухні.
Японський дасі володіє трьома безумовними перевагами:
Дасі сам по собі має яскраво виражений вишуканий смак.
Дасі сприяє вилученню ароматів з інгредієнтів, покращуючи смак страви в цілому.
Дасі сприяє досягненню збалансованого смаку суміші різних інгредієнтів.
Саме тому дасі вважається ключовим елементом японської кухні і може використовуватися в різних стравах, як відварних, так і приготованих на грилі або на пару.
Основу дасі, що надає японським стравам неповторний смак, традиційно становить стружка тунця боніто (кацуобус) або сухі водорості комбу. Екстракт Кацуо забезпечує багатство смаку і повноцінний букет страви, в той час як водорості комбу розкривають природні аромати інгредієнтів і сприяють отриманню збалансованого смаку страви в цілому. Однією з відмінних рис японської кухні є прагнення підкреслити оригінальний смак кожного з використаних інгредієнтів.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}