Агар-агар (1200) 250 г
443.00ГРН
| Категорія рубрики: | Сухі приправи, спеції і прянощі |
|---|---|
| Вид: | Специи |
| Тип: | Желатин, пектин |
| Вес: | 250 |
|---|---|
| Состав: | Агар-агар 100% |
| Тип: | Загуститель |
| Код/Артикул: | 2016 |
| Код товару: | 1403857280 |
Опис
Агар-агар — це желювальна речовина рослинного походження. Його отримують із морських водоростей, тому продукт багатий на мінерали та йод.
Спосіб отримання агар-агар: з водоростей Грацилярія.
Властивості агар-агару:
1 чайна ложка агар-агара (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатину
має густішу консистенцію, швидше застигає
повністю розчиняється за температур від 95
температура жування 38-39 С
термообертова здатність.
має нейтральний смак, підходить для будь-якої страви
швидко застигає, не тане під час спеки
має антибактеріальні властивості, , яка сприяє довгому зберіганню страв.
Це рослинний загусник, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні
Головна позитивна властивість агар-агару — це його надзвичайна зручність у використанні.
Агар-агар є багатим джерелом заліза, магнію, калію, кальцію, йоду, а також фолієвої кислоти. Має легку проносну дію, що з успіхом застосовується в дієтології.
Сприяє виведенню з організму токсичних речовин, його використовують і як протизапальний засіб.
Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, желе, суфле, для отримання м'ясних і рибних заливних страв, для виготовлення морозива, соусів, маринадів, а також для освітлення напоїв.
Спосіб отримання агар-агар: з водоростей Грацилярія.
Властивості агар-агару:
1 чайна ложка агар-агара (з силою гелю 1200) замінює 8 чайних ложок желатину
має густішу консистенцію, швидше застигає
повністю розчиняється за температур від 95
температура жування 38-39 С
термообертова здатність.
має нейтральний смак, підходить для будь-якої страви
швидко застигає, не тане під час спеки
має антибактеріальні властивості, , яка сприяє довгому зберіганню страв.
Це рослинний загусник, ідеальний для застосування у вегетаріанській кухні
Головна позитивна властивість агар-агару — це його надзвичайна зручність у використанні.
Агар-агар є багатим джерелом заліза, магнію, калію, кальцію, йоду, а також фолієвої кислоти. Має легку проносну дію, що з успіхом застосовується в дієтології.
Сприяє виведенню з організму токсичних речовин, його використовують і як протизапальний засіб.
Агар-агар використовують для приготування мармеладу, зефіру, желе, суфле, для отримання м'ясних і рибних заливних страв, для виготовлення морозива, соусів, маринадів, а також для освітлення напоїв.
Рейтинг оголошення:
{{#user.avatar}} {{/user.avatar}}
{{ user.name }}
Останній візит: {{ user.last_login }}