490 ГРН
Основная информация
Состояние
Новое
Артикул:
023128
Код товара:
e06d413c
Описание
У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фір-
мових страв і кулінарних виробів, придуманих, розробленими й впроваджених кращими
кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсою-
зу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали
працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й
інших областей України
Смотрите также
Действия личного сосотава в условиях ведения противником минной войны
Фінансова діяльність суб’єктів господарювання. 2-ге вид., перероб. та допов.
Руководство корректировщику артиллерийского огня
Дискретные преобразования
Соціальна психологія. Підручник. Видання 2?ге, виправлене та доповнене
Психологія освіти: робоча програма і практикум
Влада емоцій. Як керувати своїми почуттями
Міжнародні стратегії економічного розвитку
Радиомониторинг: задачи, методы, средства
Аналитика БПЛА ВСУ
Управління проектами та ризиками в туризмі
Деньги идут женщинам на пользу
Мир как воля и представление.Артур Шопенгауэр.В 2-х томах
Жан Поль Марат.Избранные произведения.В 3-х томах
Чудо чудесем. О Литургии
Псалтырь
Три сокровища мудреца
Будь верный Богу. Святитель Николай Сербский