2 950 ГРН
Способы доставки
Новая почта
Основная информация
Состояние
Новое
Описание
Елітна високоякісна, високовуглецева нержавіюча сталь ATS-34. Santoku - японська версія класичного ножа західного кухаря. Він може використовуватися з різними методами різання для досягнення широкого кола кухонних завдань і підходить для різання переважної більшості м'яса, риби, овочів і фруктів. Cантоку - універсальний ніж, багато кухарі використовують його нарівні з шеф-ножом. Сталь марки ATS-34 (Японія) - порошковий метал з дуже пристойною репутацією. твердість 59-62 HRC. Дуже чистий метал. Середня корозійна стійкість добре тримає тонку кромку. Схожі аналоги: 154CM (США), RWL-34 (Швеція)
З коробки ніж бритвеною гостроти.
Руків'я з стабілізованою деревини, неслизькою в мокрому середовищі, приємна на дотик.
ТТХ:
Довжина ріжучої кромки: 140 мм
Загальна довжина: 245 мм
Товщина клинка: 1,6 мм
Ширина клинка: 38 мм
Довжина руків'я: 105 мм
Загальна вага: 100 г.
Твердість клинка 60HRC.
Клинок: композитне зварювання - ріжуча частина зі сталі ATS-34, обух з нержавіючої сталі SUS420J2
Сталь ATS-34 - це дуже високоякісна, високовуглецева нержавіюча сталь. ATS-34 вважається чи не найкращою сталлю для елітних ножів по всьому світу, завдяки високій японському якості. Використовується також для автомобілебудування, лез для гоління, лопаток реактивних турбін і металообробних інструментів. Це сталь найвищої якості, з нормальною твердістю близько 60 одиниць, дуже добре тримає заточення і при цьому досить міцна і непогано протистоїть сколів.
Ніж, здатний різати, проколювати, залишатися гострим і зберігати цю здатність дуже довго - якщо використовувати ніж за призначенням. Не забувайте, для рубки по кістках потрібен топірець а не ніж! Виробник: Golden Deer, Японії, г.Секі
Країна походження: Японія.
на нашому сайті https://izzabugra.com.ua/ ви знайдете більше ножів.