6.20 ГРН
Описание
Вакуумні пакети дають можливість зберегти продукти свіжими на 5-24 днів довше.
Уявіть, що риба зберігає соковитість та аромат. Сир та ковбаса у нарізці виглядає дуже апетитно. Смак горіхів не зіпсований гіркуватістю, а фрукти довше зберігають сік усередині клітин. Все це можливо, якщо для зберігання продуктів використати вакуумну упаковку.
Переваги рифлених пакетів для вакуумного пакування
- За рахунок прозорості пакетів ви завжди знатимете, що знаходиться всередині.
- Упаковка перешкоджає випаровуванню вологи, тому продукти не засихають і не обвітрюються.
- Відсутність кисню перешкоджає поширенню бактерій та мікробів.
- Запах через упаковку також не проникає.
- Завдяки пакетам є доступною можливість компактного зберігання продуктів у холодильнику.
Товщина плівки – вид продукту:
· 60-70 мкм використовують для пакування продуктів без гострих країв. Це може бути нарізка, сир, м'ясо без кістки та ін.
· 80-90 мкм підходить для упаковки варено-копченої та сирокопченої ковбаси в палицях, риби, курячих крилець.
· 100-120 мкм - ідеальний варіант для пакування горіхів, заморожених продуктів, м'яса на кістці, тушки кролика та птиці.
· 140-170 мкм - оптимальна товщина плівки для зберігання морепродуктів.
Ви не знайшли потрібний розмір пакета?
Ми виготовимо під замовлення від 1 000 шт
Наші Контакти:
моб./вайбер: +380 (93) 087 96 71
Телеграм +380 (98) 764 13 47 чи лінк – Володимир,
пошта:
сайт:
Детально про Оплату та Доставку
Детально про Повернення або обмін —